2777
2789
عنوان

شک همسر

226 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبید نمیدونم با این شوهرم چیکار کنم ما 1سال و نیمه عقد کردیم هروقت خودم میخوام تنها برم بیرون یا داستان درست میکنه یا با قهر من میرم مثلا دکتری جایی دندونم چندروزه درد میکنه رفتم عکس اینا انداختم خودم بعد امروز میگم میخوام برم دندونمو درست کنم میگه وایسا من کارمو انجام بدم برم و بیام بعد باهم میریم گفتم دکتر 7میره گفت با مامانت برو گفتم کار داره نمیتونه بیاد بعد داره میره میگه آرایش نکن میری گفتم یعنی چی چرا نباید آرایش کنم گفت دوست ندارم گفتم من ارایش میکنم گفت غلیظ گفتم کسی نگفت غلیظ ولی کرم و اینا میزنم بعد بحثمون شد گفت پاتو داری بیشتر از گلیمت دراز میکنی گقتم تو فکر کردی اسیر گرفتی قهر کردو رفت منم گفتم به درک که با قهر رفت 

نمیدونم چیکار کنم بذاره تنها خودم برم وقتی خودش نمیتونه بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون ک ترو نمیبینه گفت نکن بگو باشه بعد آرایش کن مجبور نیستی صادق باشی 

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

عزیزم شوهرت از روی غیرت مردانه میگه. باهاش خیلی بحث نکن. بگو باشه آرایش نمیکنم آخه کرم که آرایش نیست که بخاطرش لجش رو در بیاری. مردها نیاز دارند مهم دیده بشن و یه جاهایی بهشون بگیم چشم...همین. خیلی بحثها حل میشه خودبخود و اخلاقش هم نرم میشه

خو چرا دست میزاری روی نقطه ضعفش....آرایش نکن خب.شاید دوست نداره.اصلا بکن ولی نگو آرایش غلیظ میکنم.می ...

آخه یکبار آرایش میکنم تنها میرم هیچی نمیگه بعد یه روز مثل امروز گیر الکی میده منم گفتم دروغ نمیگم آرایش میکنم نمیتونم مثل اسکلابرم بیرون ولی غلیظ آرایش نمیکنم کلا دوست نداشت امروز برم تنها دنبال بهانه بود 

خب اون ک ترو نمیبینه گفت نکن بگو باشه بعد آرایش کن مجبور نیستی صادق باشی 

اون کارش معلوم نیست یه وقت زودتر ازمن میرسه یا گفت کارم زود تموم شد میام اونجا گفتم بیا بیاد میبینه داستان میشه 

عزیزم شوهرت از روی غیرت مردانه میگه. باهاش خیلی بحث نکن. بگو باشه آرایش نمیکنم آخه کرم که آرایش نیست ...

خیلی لجم گرفت هی میگه وایسا من بیام بدون من نرو میگم تا بیای میره گفت با مامانت برو اصلا چرا یه جا میخوام برم یکی باید باشه میگم تو اعتماد نداری به من 

خب چرا لج کردی 

چون برگشت گفت پاتو از گلیمت دراز تر گذاشتی گفتم مگه من باتو کار دارم توام بامن کار نداشته باش گفت یعنی چی مگه ما زن و شوهر نیستیم کار نداشته باش چیه گفتم چون تنها دارم میرم دنبال داستانی که نرم