مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 عنوان چقدر ؟ 78 بازدید | 12 پست وقتی زخم میشید چقدر طول میکشه کامل خوب بشید؟مثلا یه زخم ساده با ژیلت 1401/02/11 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 بستکی داره چ زخمی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 بستکی داره چ زخمی یه زخم با ژیلت یا جای زخم با ناخن
shadi7247 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 4076 برا من خیلی طول میکشه بد زخمم مثلا بعضی زخمام بعد از خوب شدن جاش میمونه دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن... شاید خوشت اومد..
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 برا من خیلی طول میکشه بد زخمم مثلا بعضی زخمام بعد از خوب شدن جاش میمونه دقیقا برای منم یه زخم ساده دو هفته طول می کشه خوب شه تا چند سال هم جاش می مونه
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 بستگی داره ک کرم مریزم و نکنمش😐 ولی یه روزه میبنده زخمم اونوقت می کنید جاش نمی مونه؟
shadi7247 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 4076 دقیقا برای منم یه زخم ساده دو هفته طول می کشه خوب شه تا چند سال هم جاش می مونه اره منم همینطور، بد زخم هستیم خیلی بده، ولی یه بار دستم به بخاری گرفت سوخت روی دستمم بود جاش نموند رفت کاره خدا دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن... شاید خوشت اومد..
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 اره منم همینطور، بد زخم هستیم خیلی بده، ولی یه بار دستم به بخاری گرفت سوخت روی دستمم بود جاش ... واقعا دیگه از بد زخم بودن خستهههههه شدم دوستم چند روز پیش صورتش زخم شده بود به سه روز نکشید اثری از زخمش نمونده بود
shadi7247 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 4076 واقعا دیگه از بد زخم بودن خستهههههه شدم دوستم چند روز پیش صورتش زخم شده بود به سه روز نکشید ا ... نمیتونم بخاطر چیه،بخاطر پوسته یا چی دکتر نمیشه پرسید دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن... شاید خوشت اومد..
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 نمیتونم بخاطر چیه،بخاطر پوسته یا چی دکتر نمیشه پرسید اره فکر کنم به خاطر نوع پوستمونه ولی ای کاش اینطوری نبود چون ازشون خستهههه امم