باهاش درست حرف بزن و بد نباش! ولی من نمیتونم با آدم هایی ک قصد ناراحت کردنم و یا فضولی دارن درست حرف بزنم بنظرتون با کسی ک. بهت بدی میکنه باید مهربون بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید بخاطر همینه هر کس منو میبینه میگه چه چه ارامشی تو چهرته....اما از طوفان درونم خبر نداره😔
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگر تا اونجا ک به محدوده ات اسیب وارد نمیکنن کاریشون نداشته باش اما اگر پاروفراتر گذاشتن با توجه به میزان درجه ی صمیمیتت با اون شخص یک برخورد جدی باهاش داشته باش...
منم یه مدت اینجوری بودم ولی لطمشو خودم خوردم و خودمو ادیت کردم نکن ، به تودت ظل ...
عزیزم دیگه از من گذشته ۴۳سالمه
حتی بخوام به کسی گلایه ای کنم از رفتار بدشون بازم یچیزی بدهکار میشم منم با سکوت کنار میکشم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...