2777
2789

خودش میترسه میگ نه ترو خدا بگین چیکار کنیم خیلیا میگن نکنید بدتر میشه اصلا توان نداره دیابتی ۶۷سالشه بد دردم هست 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم دیابت دارم میشه بگی علائمشون چی بود؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خب ببینین نمازی ک خر تو خره ببرید یه فوق تخصص مطبش ازمایش و ایناشم ببرید دیگه هرجی اون گف گوش کنیو

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️
حالت تهوع  

درد نداشت؟شدید بود حالت تهوش؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خب ببینین نمازی ک خر تو خره ببرید یه فوق تخصص مطبش ازمایش و ایناشم ببرید دیگه هرجی اون گف گوش کنیو

عزیزم کسی نمیشناسیید شیراز دکتر خوب نفرو؟همین کارو میخوایم انجام بدیم 

درد نه بیحالی و تهوع

ممنون از کمکت گلم♥️