2777
2789
عنوان

کیک اسفنجی

125 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبین 😊 یه سوال داشتم ممنون میشم اگه تجربه دارید جواب بدید من کیک اسفنجی درست کردم تو ی تستر درجه اش ۱۶۵بود از قبل رو ۲۰۰درجه داغ کردم اما ۱۰دقیقه اول پخت دیدم کیکم داره میسوزه خیلی زود روش سیاه شد و طبقه وسط بود راه کاری دارید بهم بگید و اینکه همیشه کیک هام خوب میشد این سریع نمیدونم چرا اینجوری شده؟؟؟؟ 

مگه از پایین روشن نمیکنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نیم ساعت المنت پایین رو روشن میکنم ده دقیقه آخر هم دوطرف رو.همیشه عالی میشه

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

من توی آون تستر میپزم عالی میشه .درجه روی 150 .    30 دقیقه اول فقط المنت پایین رو روشن میکنم و برا ده دقیه آخرش میزارم از بالا .بعضی وقتها هم حوصله نمیکنم از همون اول میزارم برا دو طرف .در هر دو حالت هم خوب شده .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

المنت بالا روشن بود؟؟؟اگه اره   مال اونه  باید بالا خاموش باشه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه روی گزینه انتخابی که نوشته مخصوص پخت کیک رو همون برنامه گذاشتم

ببین باید حرارت از پایین باشه چن دیقه اخر بالا که یکم روی کیک برشته شه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من توی آون تستر میپزم عالی میشه .درجه روی 150 .    30 دقیقه اول فقط المنت پایین رو روشن می ...

اها یعنی حرارت از پایین بزنم؟؟؟ من همیشه روی حالت که نوشته پخت کیک میزارم 

تنظیم توسترت خراب نشده؟

نه گلم

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اها یعنی حرارت از پایین بزنم؟؟؟ من همیشه روی حالت که نوشته پخت کیک میزارم 

نه اصلا به اونها توجه نکن .همش الکیه :)))

برای پخت کیک نهایت 40 الی 45 دقیقه لازمه .شما کیک رو طبقه وسط که گذاشتید درجه رو روی 150 یا نهایت 155 بزارید (ده دقیقه قبل از  گذاشتن کیک حتما تستر رو گرم کرده باشید ) اونوقت حرارت پایین رو انتخاب کن و بزار قشنگ  30 دقیقه اول رو به همون حالت بپزه .ده دقیقه آخر رو هم فقط حرارت بالا .هر بار هم چک کن که زیاد برشته نشه .یه چاقو یا خلال دندون بردار وسط کیک بزن اگه مواد بهش نچسپید یعنی پخته و دیگر تمام 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز