2789
عنوان

دیسک کمر😢

2549 بازدید | 23 پست

خانوما من نزدیک یک ساله دیسک کمر دارم فیزیوتراپی هم میرم دکتر گفت دو تا از دیسکام سیاه شده

چیکار کنم😭😢

"آرامش" همیشه زیبا بوده،هست و خواهد بود🤍🫠درخواست دوستی توسط جنس نر=مرگ☠️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ۴ ماهه درگیرم ۲ تا دیسک هام بیرون زده و یک مهره ام ترک داره ۴ ماهه دائم درد دارم

الان بهترید

خیلی واقعا درد داره 

چرا سیاه شده  من دیسک گردن دارم الان گفته رعایت کنم و گردنبند طبی میبندم

نمیدونم

فیزیوتراپی هاشم خیلییی درد داره

کجایی اگه تهرانی بروپیش پروفسوربیژن فروغ بزن گوگل  ادرسش روپیداکن یه خانمی دیسک کمرداشت باچندجل ...

نه ساری هستم

مرسی عزیزم❤

نه ساری هستم مرسی عزیزم❤

عه زادگاه منه ساری ولی حتی شده یه روزه بیای پیشش بیادکترخوبیه مادرشوهرم ازقائمشهراومده الان برای زانوهاش براش تزریق انجام داده 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
عه زادگاه منه ساری ولی حتی شده یه روزه بیای پیشش بیادکترخوبیه مادرشوهرم ازقائمشهراومده الان برای زان ...

مرسی عزیزم

شمالی هستین پس منم سارویم

یه بار تهران رفته بودم دکترش خیلی به فکر پول بود

سرچ کنم آدرسش میاد؟

عه زادگاه منه ساری ولی حتی شده یه روزه بیای پیشش بیادکترخوبیه مادرشوهرم ازقائمشهراومده الان برای زان ...

عملشم که خیلیی سنگینه میگن بعضی وقتا اصلا جواب نمیده😔

مرسی عزیزم شمالی هستین پس منم سارویم یه بار تهران رفته بودم دکترش خیلی به فکر پول بود سرچ کنم آدر ...

نه عزیزم اصالتامازنی نیستم متولدساریم شوهرم قائمشهریه دکتربیژن فروغ دکترخوبیه ولی خب به قول شماپولکی هستن ۱۱۰تومن ویزیتش هست من پیش یه ارایشگرمیرفتم دیسک کمرداشت باچندجلسه لیزردرمانی بهترشده بودمیومدسرکار منم تازه مادرشوهرم روبردم پیشش توزانوهاش امپول وگازازن تزریق کردفقط تزریق شد۲۷۰۰

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔