2777
2789
عنوان

جهاز چیدن

284 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من به زودی برنامه ی جهاز چیدن دارم،خیلیاشو خودم چیدم داخل کمد و کابینتارو خودم تنها چیدم،خانوادم تصمیم گرفتن همه شون ی یکی دو ساعت بیان تمیز کنن و وسایل بزرگ رو بچینن،خانواده یعنی مامانمو و خاله هام.ازونور مادر شوهرم میگه منم باید باشم.چجوریه داستانش معمولاً ؟ مهمه که حتما خانواده ی دامادم باشن؟نمیدونم چرا میخوان خودشونو خسته کنن ، خب بشین خونت کامل شد بیا ببین دیگه 😒

البته خانواده ی خودم دوست ندارن اونارو ببینن بخاطر همین نمیخوام بیاد.وگرنه من مشکلی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم ناهار اینا رو نداریم،ولی می‌دونم نیاد از دماغ منو شوهرم در میاره

شرایطت مثله من بود.بهترین کار اینه خودتو با چیدن وسایل سرگرم کنی و حواستو پرت کنی الکی اعصابتو خورد نکنی

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

منم نمی خواستم باشن منتها اونقد پیغام فرستادم که بالاخره یه روز گفتم بیان از صب امدن تا عصر گرسنه تشنه رفتن مادرشوعرم همچنین کارتن های خالی بازرسی میکرد مبادا چیزی از چشمش دور بمونه 70سالش بود اونموقع بذار بیان دم عروسی اوقات تلخی نکن کینه بشه هرچی گفتن فقط سکوت کن که بگذره وقت برای جبران همیشه هست

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
بگو عصر ک تموم شد بیا شربت شیرینی بخور.شلوغه خسته میشی 

خانواده ی من در لحظه تصمیم میگیرن ساعت ده شب برن بچینن.اسیر شدم از اختلاف بین این دو تا خانواده.اینا نمیخوان مادرشوهر مو ببینن،مادرشوهرم عاشق اینه رفتوآمد کنن همه جا هم باشه خودش

خندم میگیره که خانواده ی داماد دندونه اسب پیشکشی رو میشمارن. در حالیکه بلحاظ شرعی و قانونی وظیفه ی تامین مایحتاج زندگی بعهده ی مرده نه زن. خانواده ی زن لطف میکنن و اثاث رو هدیه میدن به دخترشون برای کمک به رفاه و شروع زندگی. خانواده ی پسر بجای قدردانی و تشکر میان کم و کسریشو میشمارن. واقعا که..

منم نمی خواستم باشن منتها اونقد پیغام فرستادم که بالاخره یه روز گفتم بیان از صب امدن تا عصر گرسنه تش ...

من اصلا حرفی ندارم،بیاد هم دلش خوش میشه،ولی خانوادم دوست ندارن

نقش شوهرت چیه این وسط؟ بهش بگو به مادرش بگه بشینه سرجاش، بعد که جهاز رو چیدی تشریف بیاره برای بازدید ...

نه نه کم و کسری رو کار ندارن،چیزی نمیگن،براشون مهمه مثلا به قول خودشون احترام بذاریم بهشون بگیم تشریفشونو بیارن 

شرایطت مثله من بود.بهترین کار اینه خودتو با چیدن وسایل سرگرم کنی و حواستو پرت کنی الکی اعصابتو خورد ...

من سرمو گرم میکنم،دو تا شیفت سر کارم،ولی نق نق های خانواده ها تمومی نداره،نمیخوام شرایطمون از اینی که هست بدتر بشه.چون مادر اون مغز شوهرمو میخوره،مامان من مغز منو