سلام صبحتون بخیر،خدارو هر لحظه هم هزار بار شکر کنم بازم کمه باورم نمیشه دختر کوچولوم اگزماش خوب شده آخه خیلی خیلی شدید بود کل صورت و دست و پاهاش زخم بود و خون میومد،مامانایی که بچه هاتون حساسیت دارن ان شاءالله مثل دختر من خوب بشن دختر کوچولوم تازه دوساله شده و از شیر گرفتمش باورم نمیشه وقتی از شیر گرفتمش کلا زخماش از بین رفت و هیچ اثری از زخماش نیست دخترم طفلی دوسال عذاب کشید، خدایا هزاران بار شکرت که الان خوبِ خوب شد😘 @707190 عکسشو گذاشته بودم توی اولین تاپیکم
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وسواس مرتبی خیلی خوبه،من وسواس شست و شو دارم و میریم بیرون باید یکی یکی دم در وایسیم لباسامونو دربیا ...
داری بزرگترین طلم رو به دختر سه ساله ات میکنی
بزرگترین ظلم .....
تاپیگ تعطیل شد ولی خواستم اینو حتما بدونی
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
داری بزرگترین طلم رو به دختر سه ساله ات میکنی بزرگترین ظلم ..... تاپیگ تعطیل شد ولی خواستم اینو ...
خودمم میدونم متاسفانه الان همسرم و بچه هام هم درگیر وسواس شدن،کاش همون اول که خودم درگیرش شده بودم کنار میذاشتم
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده
خودمم میدونم متاسفانه الان همسرم و بچه هام هم درگیر وسواس شدن،کاش همون اول که خودم درگیرش شده بودم ک ...
اینستا داری ؟ یا تلگرام
دکتر جواد کریمی رو سرچ کن
ویدئو و مطلب داره در مورد وسواس
برای دخترت واقعا ناراحت شدم به نظرم خیلی ظلم بزرگیه
بعدا واقعا اذیتمیشه تو زندگیش
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
اینستا داری ؟ یا تلگرام دکتر جواد کریمی رو سرچ کن ویدئو و مطلب داره در مورد وسواس برای دخترت واقع ...
بله اینستا دارم حتما پیجشونو دنبال میکنم،ممنون