2777
2789
عنوان

مرده زایی

270 بازدید | 8 پست

کسایی که تجربه مرده زایی داشتن میشه بیایید صحبت؟چقدر بعدش اقدام کردید؟سزارین البته

۶ماهه و همه وجودم بچه میخواد...روحیه شوهرمم داغونه بعد اون اتفاق و نیاز داره به بچه

مَرَنج و مَرَنجان
من بچه تو شکمم مرد بیست هفتم بود با زایمان طبیعی دنیا آوردمش و نه ماه بعدش باردار شدم دوباره 

متاسفم و خدا بچتو برات حفظ کنه.من دردم اینه سزارینی بودم

مَرَنج و مَرَنجان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه تو شکمم مرد بیست هفتم بود با زایمان طبیعی دنیا آوردمش و نه ماه بعدش باردار شدم دوباره 

چجوری طبیعی دنیا اومد عزیزم؟ آخه وقتی نوزاد بمیره دیگه خودش فشار نمیاره که بیاد بیرون. متأسفم عزیزم خیلی غم‌انگیزه😞

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
چجوری طبیعی دنیا اومد عزیزم؟ آخه وقتی نوزاد بمیره دیگه خودش فشار نمیاره که بیاد بیرون. متأسفم عزیزم ...

گفتن چون سن بارداریت زیاد نیس سزارین نکن برا خودت راحت تر ب سختی دنیا اومد کابوس بود برام اونشب 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

سه ماهه زایمان کردم یه پسر دختر ناز نازی داشتم از همون اول دل نگرانه دختره بودم۳۷هفته بعد یه بارداری سخت که پنح ماهشم میرفتم سر کار دنیا اوردمشون اونم با سزارین سخت و اورژانسی،دختره همونروز مرد پسر کوچولومم خیلی ضعیفه....بعد هر بچه ای که میمیره انگار مادر میخاد اونو برگردونه خدا به دل توام صبر بده عزیزم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
سه ماهه زایمان کردم یه پسر دختر ناز نازی داشتم از همون اول دل نگرانه دختره بودم۳۷هفته بعد یه بارداری ...

عزیز دلم.دخترامون نخواستن ما مادری کنیم براشون...من دوسال میگذره و هنوز دردم ذره ای آروم نشده.الانم ک باردارم و هلاک استرس.خدا پسرتو حفظ کنه و جای دخترتو سبز برات

مَرَنج و مَرَنجان
عزیز دلم.دخترامون نخواستن ما مادری کنیم براشون...من دوسال میگذره و هنوز دردم ذره ای آروم نشده.الانم ...

واقعا بچه آدم مگه میشه یادش بره حتی اگه نه ماه تو شکمت باشه و ندیده باشیش😭😭انشالله که نی نی ات سالم باشه چند هفته ای،ممنون

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
واقعا بچه آدم مگه میشه یادش بره حتی اگه نه ماه تو شکمت باشه و ندیده باشیش😭😭انشالله که نی نی ات سال ...

الان۱۲هفته باردارم.فردا وارد ماه چهارم میشم و سونو ان تی دارم.توکل بخدا.ممنون ازت

مَرَنج و مَرَنجان