2777
2789
عنوان

پسرم نمیتونه نفس بکشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 21 پست

اگه میتونی بخور بده بهش یا یه حموم گرم ببرش بعد قبل خواب روی دماغش و پیشونی شو چرب کن تا اگه کیپه باز بشه

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
پسر منم همینجوره منتها ۱۰ماهشه و بخاطر دندون دراوردنشه لوراتادین دادم حس کردم بدتر شد دکتر نبردیش؟

ن نبردم هنوز

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپری بینی بگیر براش

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
شاید از سرش سرماخورده،اب نمک بریز بینیش اگ بلده بینیشو تخلیه کنه خوبه، کلاه بزار رو سرش،قطره بینی بر ...

ن متاسفانه بلد نیست 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
ن متاسفانه بلد نیست 

ای جان کوچولوعه خب،یه قطره بینی اسپریی ک لازمش نداریو خالی کن اب نمکی ک نمکش کمه درست کن تو بینیش بزن ولی من متوجه شدم بچه شما ک پلیپ داره از سرشم سرماخورده پلیپاش متورم شده سرشو ببند شبا سرباز نخوابه