بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتوباکارهای مثبت سرگرم کن لطفا....عاقبت خوبی نداره...بدترین تجربیاتو داشتم در اطرافیان هم دیدم ....هرچند من منظورم ازدواج بود اما ...بازم خدا حفظم کرد...شاید بخاطر نمازههای شبی بود که قبلنامی خوندم....
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
ممنونم ، بهت پیشنهاد میکنم اگه نماز نمیخونی حتما حتما این کار و انجام بده ، وقتی از خدا دور باشی راحت گول شیطون و میخوری و دست به همه کاری میزنی ، همین الان شیطون و لعنت کن مطمئن باش حال دلتمخوب میشه
ببین این مورد رو بیخیال شو باور کن من چند قدمی ی مسئله خیلی بد بودم وکلا از اون فضا کشیدم بیرون با اینکه مطمئن بودم اگه می موندم از نظر اجتماعی الان موقعیت خیلی بهتری داشتم ولی ارزش بعضی چیزا خیلی بیشتراز ی حس و حالاهایی هست که واسه آدم پیش میاد
پدر یادم نمیره مهربونیت ❤ پدر یادم نمیره همزبونیت❤