2777
2789
عنوان

شوهروزنداییش

302 بازدید | 14 پست

بچه ها فقط اون خانمایی ک درکشون بالاس وحرف حق میزنن لطفاجواب بدن.من ی دوستی دارم شوهرش نمیذاره برنامه های اینترنتی بره فقط واتساپ میره براهمون ازمن خواهش کردمن مشکلشواینجابگم.حدود۴سال پیش دوستم ب شوهرش کم محلی وبی احترامی اینامیکرذه بعدشوهرش پاشده بایه سیمکارتیم ک معلوم نبودازکجاپیدابوده مزاحم زنداییش میشده ومیگفته دوستتدارم واین حرفا بعداخرسرک فهمیده بودن پسرخواهرشوهرشه داییش یه کتک مفصل زده بودبهش وازانموقع تاالان قهربودن کلا بعدالان سوهردوستم رفته باداییش اینااشتی کرده.البته بگماان زمان شوهره افتادب دستوپای دوستم وگفت غلط کردم بی محبتی کردی ودوستممم منوازراه بدرکردوتوپشتم باش ویه اشتباهی کردم...بعدحالاشوهره باداییش رابطش خوب شده دیشبم براشام دعوتش کردن واینم رفته تاکدورتهاازبین بره میگه داییمه دیگه چکارکنم خالاازدوستمم توقع داره بااونابره وبیادواشتی کنه دوستم هیچ پشتوانه ای نداره تنهای تنهاس وبادوبچه..چکارکنه بنظرتون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میتونم بگم دایی کار حق انجام داده که کتکش زده.

اینم اگه واقعا به زن دایی اش نظر داشته  ، خودش که میرا اونجا :(    حالا زنش نیاد باز میره .

حالا زنش ببینه اگه نره اونجا ، شوهرش هم نمیره ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شوهره با کمال پرویی میره بعد دوستت ک مقصر نبوده الان سر دوراهی رفتن نرفتن گیر کرده 

زندایی بیچاره هم ک مقصر نبوده ک بخواد باهاش قهر کنه 

خب بره و بیاد اگه اونا گذشت کردن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

من باشم عمرا نمیرم، با گندی که شوهره زده هیچوقت روابط مثل قبلش نمیشه و تیکه و متلکا رو دوستت میشنوه حتی اگر متلک نندازن هم دوستت مدام باید گردنش کج باشه مبادا یچیزی بگه این بخششه رو بکنن تو چشمش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شوهره با کمال پرویی میره بعد دوستت ک مقصر نبوده الان سر دوراهی رفتن نرفتن گیر کرده  زندایی بیچ ...

شوهرشواذیت میکنه بتزم داره سوهرشوازخودش دلسردمیکنه هرچقدمیکم نکن عیب مداره توکاری نکردی ک اونم پشیمون شده اماهمش گریه میکنه

شوهرشواذیت میکنه بتزم داره سوهرشوازخودش دلسردمیکنه هرچقدمیکم نکن عیب مداره توکاری نکردی ک اونم پشیمو ...

گذشت کنه کاری نمیشه کرد واقعا 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

دوستتون چون شوهرش به زندایی ابراز علاقه کرده از ترس اینکه دوباره رابطه ای بینشون شکل بگیره نمی خواد رفت و آمد کنه؟ 

یا به خاطر آبروریزی که شده بود؟ 

به نظر من دوستت با آرامش و محبت با شوهرش حرف بزنه و بگه که خوشحالم با داییت آشتی کردی، ولی درنظر داشته باش اگر زیاد رفت و آمد خانوادگی کنیم ممکنه برای داییت و زنش و حتی اطرافیان سوءتفاهم بشه و به شوهرش بگه من می‌دونم تو دیگه اشتباه سابقت رو تکرار نمیکنی و بهت اعتماد دارم، ولی  مطمئن باش داییت و زنش و هر کس دیگه که از ماجرا خبر داشته اون اتفاق تا ابد گوشه ذهنش هست و هر حرف و حرکت بی منظوری که تو توی خونه داییت بکنی همه به منظور میگیرن ، پس بهتره کمتر بریم و بیایم و تو خودت گاهی سر کار و بیرون برو دیدن داییت و مثلا بهانه بیار چون خانمم سرش شلوغه با بچه کوچیک من و تو مردونه با هم دیدار کنیم 

این مهمونی رو بره دوستت با شوهرش و خیلی هم عادی و با خلق خوش باشه ولی کم کم تو گوش شوهرش بخونه زیاد رفت و آمد نکنن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ینی وقتی دوستمودتوت کردن بره وبیاد؟

اره وقتی دعوتش کردن بره ولی اگر زود زود دعوت میکنن هر دفعه قبول نکنه و یکی درمیون یه بهونه بیاره که کمتر برن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.