2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بی محتوا تر از این فیلم تو عمرم ندیدم 

همش صحنه‌س

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
مثب18 خوب نیس

همه جای اینستا شده تعریف ازش 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
اروتیک عه دیگ چطوره نداره

نه اخه تو اینستا میگفتن دو این فیلم اومده خیلی خوبه.خاسم ببینم  کسی دیده و جالب هست یان؟ من ندیدم اصن خودم

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

پنجاه طیف خاکستری باز بهتره

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
همه جای اینستا شده تعریف ازش 

بیشتر بخاطر پسره بازیگرشه ک میگن خیلی جذابه 

ولی واسه من اینطور نبود 

خیلی فیلم چرتی بود

به یه پسره گفتن برو دختره رو برامون بدزد ولی پسره گفت من کاری میکنم دختره خودش بیاد 

که عاشق همدیگه میشن و رابطه اشونو نشون میده 

👻
نه اخه تو اینستا میگفتن دو این فیلم اومده خیلی خوبه.خاسم ببینم  کسی دیده و جالب هست یان؟ من ندی ...

نه 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
نه اونم همش صحنه داره  اصلا ادم حس میکنه داره پ ورن نیگامیکنه

نسبت به ۳۶۵ روز بهتره باز 

قسمت یکش آره، اما ۲ و ۳ش دیگه اونقدری صحنه نداره