2777
2789

من تو عمرم ۱ نفر بلاکم کرده اونم دکتر جراحی بینی ترمیمی بود دکتر نظری که التماسش کردم هزینه جراحی بینی بهم تخفیف بده وگفت امثال تو رو عمل نمیکنم باهزینه کم یا رایگان چون دست بردین به کار خدا ونا شکری کردین وحرف های دیگه بعد بلاکم کرد هزینه کلینیکش ۶۰ الی ۷۰ هست حدودا الان نمیدونم خیلی دلم شکست خیلی گریه کردم اون روز 😔😔😔بیمارستان برای اونهایی که مشکل تنفسی خدادادی داشتن عمل میکردن با هزینه کم 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا

نجفی جوری عملم کرد که التماس دکتر دیگه ایی کردم اونم گفت نه من بودم یه عالمه غم که ترمیم هزیتش زیاده هیچ دکتری کمتر ۳۵ عملم نمیکنه من نهایت هزینه بیمارستان یا کلینیک بتوتم بدم وخیلی سختع بد وبدتر بشی

دکترتون و کامل معرفی میکنید عزیزم؟

محمد رضا نجفی پارسال عمل شدم از نظر روحی وروانی داغونم امیدوارم دکترم وجدانش بیدار بشه به حق مرتضی علی قبولم کنه ترمیم😔😔😔😔😔

محمد رضا نجفی پارسال عمل شدم از نظر روحی وروانی داغونم امیدوارم دکترم وجدانش بیدار بشه به حق مرتضی ع ...

خیلی متاسفم بخاطر اتفاقی که افتاد خود جراحی که عملتون کردن حاضر به پرداخت قسمتی از مبلغ نیستن؟دکتر جودی هم شنیدم ارزون و خوبه

خیلی متاسفم بخاطر اتفاقی که افتاد خود جراحی که عملتون کردن حاضر به پرداخت قسمتی از مبلغ نیستن؟دکتر ج ...

نه عزیزم انقدر با کاربرها چت کردم انقدر شاکی داره دکترم متاسفانه فقط به حق علی وحدان دکتر های نابلد بیدار بشن وببینن جه ضربه ایی به امثال من آوردن خودم کم بدبختی داشتم این مشکلمم اضافه شد خدا کمکم کنه فقط منتظرم معحزه کنه خدا برام بسمه ولله بسمه منو این همه غم ......