seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 عنوان شوهر 262 بازدید | 13 پست سلام خانما شوهرم بالشت و پتوش رو برداشت و رفت روی کاناپه خوابید. گفت تو میخوای بخوابی من تماس کاری دارم. در حالیکه من 6 صبح میخوابم. مطمعنم تماس کاری هست. بهش چیزی بگم بیاد توی اتاق یا بیخیالش باشم؟؟ ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️ 1401/02/10 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98921 بیخیال وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
_سـتـمـگــر_ عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 3039 بپر بغلش بخواب از جاتم جم نخور من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
aafrodit عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 3140 امشبو ولش کن.ولی نزار عادت کنه در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمیتواند از دیگری عیبجویی کند.
خدایامرسی عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 20327 به خدا بعضی وقتا تنها خوابید ن هیج مشکلی پیش نمیاره، فقط تو نی نی سایت میبینم دو دستی موقع خواب میچسبن به شوهر فرار نکنه عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
nahaljooooon عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 2007 به خدا بعضی وقتا تنها خوابید هیج مشکلی پیش نمیاره، فقط تو نی نی سایت میبینم دو دستی موقع خواب ... دقیقا I Am Everything That I Want
seviin64 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3109 به خدا بعضی وقتا تنها خوابید هیج مشکلی پیش نمیاره، فقط تو نی نی سایت میبینم دو دستی موقع خواب ... نظر خودمم همین هست. ❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5505 به خدا بعضی وقتا تنها خوابید ن هیج مشکلی پیش نمیاره، فقط تو نی نی سایت میبینم دو دستی موقع خواب میچس ... دقیقا😂😂😂😂 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل