2777
2789
عنوان

دون دونای پا😭

135 بازدید | 9 پست

بچهاااااا تروخدا اگه میدونید بگید.من لیزرم میرم.ینی دورم تموم شده ولی این دون دونای مو هنوز رو پاک هستن.حالم ازشون بهم میخوره.کسی راهکاری،کرمی،چیزی می‌دونه ک اینارو از بین ببره پام صاف شه؟لطفا اگه راهکاری بلدید بگید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته اونا بعد سی سالگی کاملن از بین میرن 

پس کی جوونی کنع

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
نمیدونم والا من ژیلت میکشم تازه دون دون نشده ک

نمیخوای ج بدی؟ میخوام اگ نمیای کاربریم لغو کنم واس همین پرسیدم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
چی بگم

اگ میای بگو نمیای اشتی هم بگو اخه میخوام لغو بزنم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
اگ میای بگو نمیای اشتی هم بگو اخه میخوام لغو بزنم

لغو بزن 

حوصله هیچی ندارم دیگ 

دوستت دارم تو قلبم فقط حوصله حرف زدن ندارم همیشه جات میمونه گوشه قلبم بیادتم خدانگهدار🙋‍♀️