2777
2789
عنوان

مامانااااا

58 بازدید | 6 پست

دوروزه واکسن ۶ماهگی دخترم رو زدم چون از ۴بهش غذا میدم تازهب غذا افتاده بود و سوپ و حریره ش رو میخورد ولی این دو روز دهنش رو قفل می‌کنه ک غذا ندم ،چیکا کنم ؟تا کی اینجوریع؟

از ۴ ماهگی چیا بهش میدادی؟ دختر من خیلی غذا دوست داره ولی نمیدونم چی بدم رفلاکس هم داره

عزیزم از شیره بادوم و لعاب برنج شروع کردم بعدش هم فرنی رقیق و حریره بادام و سرلاک برنج ،میوه موز ، سوپ ساده برنج و گوشت و کم کم مواد تازه اضافه کردم ،پوره سیب زمینی .

البته شنیدم برای رفلاکس بادوم خوب نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از شیره بادوم و لعاب برنج شروع کردم بعدش هم فرنی رقیق و حریره بادام و سرلاک برنج ،میوه موز ، س ...

عزیزم لعاب برنج چجوری بدم روزی چقد؟

سرلاک برنج براش بگیرم؟

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
عزیزم لعاب برنج چجوری بدم روزی چقد؟ سرلاک برنج براش بگیرم؟

یکم برنج خیس کن بعد بزار حالت دمی آبش ک تقریبا کشیده شد یکم از آبش بمونه اون لعابه با نبات حل کن بده بخوره همون آب رو به اضافه نبات. اولش یکی دو قاشق بده تا یک هفته این رو بده همینجوری هرروز چن قاشق بیشتر کن، بعدش خودت واسش فرنی برنج درست کن آرد برنج رو با آب قاطی کن بزار رو گاز چند جوش بخوره و یک تیکه نبات از آخر سرد ک شد شیر خودت هم قاطی کن بده بخوره چون بچها اول باید رقیق بخورن در واکنش ب غلیظ اوق میزنن بعد ک یکم فرنی خورد عادت کرد توش یک تیکه کره کوچیک بنداز همینجوری از چیزهای ساده و کم به سمت چیزای زیادتر و سخت تر برو