2777
2789
عنوان

بتای پایین

150 بازدید | 6 پست

سلاااام خوبین من امروز آزمایش دادم بتام شد۵۰ک باتوجهه ب رنج آزمایشگاه بالا ۲۵مثبت.الان بتای من پایینه جای نگرانی هست؟قراربعدتعطیلات برم دوباره آزمایش بدم.اینم بگم پریودیام نامرتب بود وقبل از موعدم ترشح تخمک گذاری داشتم احتمال داره قبل موعد لقاح صورت گرفته؟

عزیزم احتمال زیاد دیر لقاحت شده اگه امروز پنجاه هست فردا نه پس فردا باید دوبرابر بشه اگه اینجوری باشه یعنی بارداری نرمالی داری

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

چندروز بعد تاخیر آزمایش دادین من دیروز آزمایش دادم بتا ۴۳بود سه روز قبل موعد آزمایش دادم

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چندروز بعد تاخیر آزمایش دادین من دیروز آزمایش دادم بتا ۴۳بود سه روز قبل موعد آزمایش دادم

بعد۸روز خودم احتمال میدم قبل موعدتخمک گذاریم بوده چون کلی ترشح تخمک گذاری داشتم

بعد۸روز خودم احتمال میدم قبل موعدتخمک گذاریم بوده چون کلی ترشح تخمک گذاری داشتم

۸روز از موعدتون گذشته

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن