2777
2789
عنوان

معدل و کنکور

87 بازدید | 6 پست

معدل خیلی روی کنکور اثر داره؟ این که میگن ۴۰ درصدی رو میدونم . الان من سلامت و بهداشت مستمر بهم داد ۱۸ .از صبح دارم حرص میخورم . واقعا ارزش حرص خوردن رو داره؟ کلی گریه کردم . میترسم معدلم بیاد پایین . رو کنکورم هم اثر بدی بزاره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ الان چشام درد میکنه . به معلم گفتم هیچ راه جبران نداره قبول نکرد. 

چون واقعا اهمیتی نداره. اصلا ۱۸ هم خوبه

حتی اگه نمرت خوب نبود ومعدلت پایین اومد هم مهم نیس. حتی اگه توکنکور تاثیر گذاشت که نمیزاره،، هم مهم نیست

جدی میگم.. ریییلکسس باش. هیچ تاثیر خاصی تو اینده تو نداره

..

عزیزم اینا اثر متفاوت دارن. خودت فکر می‌کنی ۲۰ سلامت بهداشت با ۲۰ زیست فرق نداره؟ مثلاً زیست بگیری ۱۰ سلامت ۲۰ مثلاً دارم میگم رو تاثیر معدل قبولی پزشکیت یکسان باشه با اونی که زیستو گرفته ۲۰ سلامتو ۱۰؟ پس خودتو اصلا لازم نیست ناراحت کنی مثل یجور ضریبه.

عزیزم اینا اثر متفاوت دارن. خودت فکر می‌کنی ۲۰ سلامت بهداشت با ۲۰ زیست فرق نداره؟ مثلاً زیست بگیری ۱ ...

مثلاً رشته مترجمی زبان انگلیسی میخوای قبول شی میان نمره معدلتو از نمره زیستتو حساب میکنن؟ معلومه که نه. ربطی نداره. ضریب دارن. ولی نمره های زبانت اینجا باز مهم میشه

سلام عزیزم

وقتی میگن معدل رو کنکور تاثیر داره، فقط نمره برگه امتحان نهایی تو کنکور تاثیر داره، اونم نه درسایی مثل هویت و بهداشت و اینا، فقط نمره برگه درسایی که تو کنکورت میاد رو کنکورت تاثیر میذاره💙

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡