2777
2789
عنوان

معجزه💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 40 پست
۲ بار خوندم برات عزیزم ایشالا حاجت رواییت به حق ۵تن برا منم دعا کن فرهنگسان قبول بشم توروخدا🙏🏻

خیلی محبت کردی عزیزم❤

الهی بحق ۵تن ب خواسته دلت برسی💚💚💚

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم دوست عزیز ....چهلمین لایک رو من انجام دادم به ف  ا  ل نیک میگیرم انشاالله مشکلتون حل بشه🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
خوندم دوست عزیز ....چهلمین لایک رو من انجام دادم به ف  ا  ل نیک میگیرم انشاالله مشکلتون حل ...

😍😍💓💓ممنونم عزیزم الهی همیشه سلامت خوشبخت باشین 

ان شالله ان شالله ان شالله

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
داشتم تو تاپیکا دنبال حاجت روایی میگشتم که تاپیک شما رو دیدم خوندم براتون ،انشالله حاجت روا بشین م ...

سلام عزیزم ممنون

حتما دعا تون میکنم

تا حالا ب امام زمان متوسل شدین براشون ختم صلوات بگیرین 

هر دور از تاریخ برا شیعه مشکلی پیش میومد میرفت پیش امام زمانش ما هم باید پناه ببریم ب امام زمانون من دارم نتیجه میکیرم شما هم امتحان کنید

سلام عزیزم ممنون حتما دعا تون میکنم تا حالا ب امام زمان متوسل شدین براشون ختم صلوات بگیرین  ...

زنده باشی عزیزم، خدا بهتون خیر بده انشالله

بدنم یه جور شد از حرفتون، اخه همین امروز صبح توسل کردم به امام زمان و داشتم به نیتشون صلوات میفرستادم

یه بارم امام زمان مهربونمون مانع مرگم شد 

زنده باشی عزیزم، خدا بهتون خیر بده انشالله بدنم یه جور شد از حرفتون، اخه همین امروز صبح توسل کردم ب ...

خدا حفطتون کنه 

این ی نشونه است برای حاجت روایتون مطمعن باشین حتما گشایشی میشه بی جواب نمیمونید

انشالله که همینطوره خدا به حق امام زمان حاجت دلمون رو بده

الهی امین