2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 18 پست
آه آبجی پیام هام سین نمیزنه منم ۳ نفر فرستادم ببینم پیام های اونام سین نمیزنه بعدش این میگه تو فاتحه ...

چند سالته گلم؟

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوست عزیز 

تاپیک آخر بروزه و نخواستم اونجا مطرح کنم چون کامنتها و درخواست های دوستی زیادی برام میاد .

در مورد حروف ابجد 

ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره اتفاقا به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره ازدواج طالع و قسمته و به حروف ابجد ربط داره 

من در کاربر آلتادین تاپیک اولم چله های باطل سحر و چله های بخت گشا : در ص ۵ به بعد برای یه کاربری شات و سرچ شده هایی رو گذاشتم از حروف ابجد .

@آلتادین  ( اون عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم و مفصل تر رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم بعد برای دوستام و فک و فامیلام رو حساب کردم دیدم دقیقا درسته . = اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر 《 و صغیر 》 در می آوریم .

* کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان .  * درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان = اسم مستعار { آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود } برای دوستام و فک و فامیلام و سلبریتی ها رو حساب کردم دیدم دقیقا درسته