2777
2789
عنوان

ازدواج

329 بازدید | 18 پست

سلام دوستان !

من فروردین پدربزرگم فوت کرده بعد ینفر بهم پیام داده که رفیق دایی من هست و برادرشون هم رفیق دایی من هست حالا چهلم پدربزرگم رد شده و به اون آقا پسر گفتم روز یکشنبه عید فطر مادرشون با مادرم تماس بگیرن حالا آقا پسر از طایفه مادرمم هست و قراره فردا تماس بگیره اما از دیروز ساعت ۱۵ این آقا همش آنلاینن حدود ۳ دختر فرستادم پیویشون ولی پیام هیچکی سین نمیزنه حتی من میشه کمکم کنید شماره ایی هم ازش ندارم از این دلخورم که بازی گرفته شدم وگرنه خواستگار هام زیاده 

سه دختر فرستادی ؟؟؟ینی چی؟!امتحان کردی ینی؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اصلا بهش پیام ندین پیامم داد جواب ندین اینجوری فک میکنه مونده اون هستین بعدشم بنده خداشایدنشده جواب بده شایدهزاریک دلیل اگه دلیلی قانع کننده ای داشته باشه خودش پیام دادقبل اینکه شما بگیدخودش توضیح میده ولی بیشترازاین خودتون کوچیک نکنید

این روش ک سه تا دختر بفرستی پی وی طرف خوب نیستا یکم حس ششمش قوی باشه می‌فهمه چون عید فطر نزدیکم هست معیار خوبی ندارید برای امتحان کردن!

بعدش چطور ب بازی گرفته شدین؟؟؟

یکی اومده درخواستی داده  ب شما از کجا معلوم حس نکرده باشه اون سه نفر از سمت شما فرستاده شدن!

و آخر اینکه اگه خواستگار بهتر دارید و معقول هست خب ازدواج کنید چرا منتظر ایشون باشید قبل از درخواست ایشون میتونستید ازدواج کنید.

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
به فوت پدربزرگت چه ربطی داشت ؟  ۳ تا دختر فرستادی پی ویش په خبره😶

والا😂تازه خوبه طرف میخواد زنگ بزنه نه قولی نه قراری نه چیزی که ایشون میگن منو به بازی گرفته😐

استارتر عزیز اینکه دختر بفرستیو کسیو امتحان کنی خیییلی زشته و حرکت بسیار بچگانه 

من بودم نمیومدم😒تو که اینقد بی اعتمادی منتظر زنگ مامانشم نباش 

تو  کلی خواستگار داری به یکی ازونا جواب بده 😊

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

در کمتر از دوازده ساعت با چندین اکانت مختلف بهش پیام دادی که چی بشه؟ فهمیدن اینکه کار توئه نیازی به حس ششم هم نداره؛ ضریب هوشی بالای ده میخواد. شاید کاری براش پیش اومده و وقت جواب ندادن نداره. شایدم مثل هر آدم عاقلی از این رفتار مزاحمت آمیز، زده شده

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
این روش ک سه تا دختر بفرستی پی وی طرف خوب نیستا یکم حس ششمش قوی باشه می‌فهمه چون عید فطر نزدیکم هست ...

آه آبجی پیام هام سین نمیزنه منم ۳ نفر فرستادم ببینم پیام های اونام سین نمیزنه بعدش این میگه تو فاتحه خونی پدربزرگت دیدمت باهم آشنا شدیم از طایفه مادرمم هست ولی از دیروز سین نمیکنه