2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر گولشونو نخوردم 

دوستم عین کنه افتاده بود به جونم‌میگفت بیا توام من دوستت دادم که میخوام تورو بیارم تو نتورک اگر بد بود که خانوادمو نمیاوردم ( خواهرشو برده بود) فقط گفتم شوهرم نمیذاره خواستم بگم نکن نرو خانوادتم نبر دروغه الکیه ولی انقدر مغزشو شستشو داده بودن چیزی نگفتم میدونستم تاثیری نداره

الان پولشونو بالاکشبدن شرمنده ی خواهرشو دوستو آشنا شده

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
خداروشکر گولشونو نخوردم  دوستم عین کنه افتاده بود به جونم‌میگفت بیا توام من دوستت دادم که میخو ...

دختر دایی من 4 سال تمام به معنای واقعی تو نتورک زحمت کشید
اما در نهایت خودش فهمید که هیچ آینده و امنیت شغلی نداره اومد بیرون
فقط با وعده های دروغ گولشون میزنن

من دی ماه میخواستم برم شوهرم نذاشت

بزرگترین لطف رو بهت کرده
من خودم یه بار واردش شدم اما کمتر از یک ماه هم نموندم و حتی یک نفرروهم وارد نکردم
 انقدر دروغ میکن و با احساسات بازی میکنن که افرادیاده باورشون میشه

عین بدبختیه  گول نخورید لطفا

من چند تا از  دوستام هنوزم که هنوزه تو نتورکن و بالای 5 ساله فعالیت میکنن
اما پارسال که عقد کرد حتی پول خرید حلقه رو هم نداشت با این حال باز معتقدن که نتورک خوبه بالاخره جواب میده
تنها خوبی نتورک براش این بود که با بالا دستیش ازدواج کرد  

من چند تا از  دوستام هنوزم که هنوزه تو نتورکن و بالای 5 ساله فعالیت میکنن اما پارسال که عقد کرد ...

و همون بالادستیش که ادعاشون میشد تاپ لیدره و درآمد خوبی از نتورک داره نتونست تهران خونه اجاره کنه
رفتن شمال زندگی میکنن

خیلی بد بود حتی وقتی زدم بیرون تا مدت ها از یادآوری اون روزا عذاب می‌کشیدم  خداروشکر گذشت

فقط با احساسات بازی میکنن
اصرار دارن که تو بااااید به خاطر پدر و مادرت بمونی و کار کنی تا زحمتاشون جبران کنی
این تویی که باید جلوی اذیت شدن خواهر و برادرت با خاطر مسائل مالی رو بگیری
همشونم یه داستان دارن که تو قبرستون از طرف پرسیدن چرا از مرگ مادرت بی قرار نیستی طرف میگه من همه کار براش کردم پس شما هم باید تو نتورک بمونید که بعد از مرگ پدرو مادرتون(دور از جون) عذاب وجدان نگیرید