2821
2789

منم فعلا دارم چیز های مختلفو امتحان میکنم ،هم ماسک خونگی هم محصولات دارویی داروخانه

نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم ☺️ من بهتون برای رفع جوش هاتون اسکراب لدورا رو معرفی میکنم که کاملا گیاهی و ارگانیک هست و می‌تونه خیلی خوب و عالی جوش هات رو از بین ببره🥰😍👌🏻.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم خوبی 🥰 من مشاور پوست و مو و زیبایی هستم ☺️ من بهتون برای رفع جوش هاتون اسکراب لدورا رو معر ...

سلام گلم منم دوره مشاوره رفتم برای جوش فعال نمیشه اسکراب استفاده کرد برای جای جوشی که لک شده اسکراب خوبه 

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
سلام گلم منم دوره مشاوره رفتم برای جوش فعال نمیشه اسکراب استفاده کرد برای جای جوشی که لک شده اسکراب ...

خب عزیز من با توجه حرف های ایشون ژل شستشوی صورت لدورا معرفی میکنم🥰که به همراه فیس براش مخصوص هست و می‌تونه جوش هات رو کاملا برطرف کنه😍

همین کلیندامایسین و ترتیونین و چجوری استفاده کنم خوبه

صورتت تمیز باشه بریز رو پنبه به پوستت بزن ولی اگر پوست خشک وحساسی داری استفاده نکن

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
2828
2791
2779
2792