2777
2789
عنوان

ناخنم

71 بازدید | 11 پست

دوستان من به خاطر اینکه ساز میزنم نمیتونم با ناخن بلند کار کنم یا ناخن بزارم همیشه ناخنم رو کوتاه کوتاه میکنم و ژلیش انجام میدم

حالا خواهرم اومده جلو شوهرم بهم میگه این چیه ناخنت شبیه اسمیگر شده بزار بلند شه برو کاشت

منم ناراحت شدم چی باید بگم بهش از من بزرگتره چندین سال

باید جوابشو بدم؟خیلی عصبیه

این یه مدل از رفتاراشه همیشه ازم ایراد اصول در میاره

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببخشید استارتر اما لطفا به تاپیک قبلم سر بزنید قفل هم هست فقط گزاشتن برا کسایی که توهین شد بهشون بزار ببینن همه رم یه جا نوشتم فک کنید تاپیک خیانته که ۴۰ صفحه میخونید تو یه صفحه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرشوهرم اینجوریم هرچقدر هم بحث کنی باز دفعه بعد ببیندت یه چیز دیگه مثلا چه لاغر شدی چه ابروهات ریخته چه فلان شدی الان چندوقتیه مثل خودش شدم 

هر ایرادی ببینم به روش میارم تا حس کنه 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
به بدن خودمه به خودم مربوطه حروقت نظرت خواستم بگو سریع بهش بگو نذار جلو شوهرت کوچیکت کنه

فکر میکنه من هنوز یه بچم که باید این چیزا رو بهم بگه

بگو شوهرم مهمه نظر بده نه شما هر وقت نظرت خواستم صدات میکنم

یه بار بهش گفتم زنگ زد بهم کلی داد و بیداد کرد

میگفت تو اینجوری گفتی شوهرم کلی بهم حرف زده گفته خواهر کوچیکترت هر چی دلش بخواد بهت میگه خستم کرده

من خواهرشوهرم اینجوریم هرچقدر هم بحث کنی باز دفعه بعد ببیندت یه چیز دیگه مثلا چه لاغر شدی چه ابروهات ...

دقیقا خواهر منم اینجوری

به نظرت منم همینکارو باید بکنم؟

دقیقا خواهر منم اینجوری به نظرت منم همینکارو باید بکنم؟

دقیقا همین کارو بکن ایرادشو بگو یه مدت ممکنه شدید تر بشه ولی بعدش از رو میره وخسته میشه اینجور ادما عادت دارن با روی خوش اصلاح نمیشن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
دقیقا همین کارو بکن ایرادشو بگو یه مدت ممکنه دید تر بشه ولی بعدش از رو میره وخسته میشه اینجور ادما ع ...

باشه ممنون عزیزم🌹🌹