2777
2789
عنوان

پسر عموم

220 بازدید | 11 پست

بچه ها من با پسر عموم از بچگی باهم بزرگ شدیم بهترین 

دوستای هم بودیم 

تا همین یک سال پیش 

جفتمون متولد76......همیشه ب من ابراز علاقه میکرد توی رفتار و برخودش کاملا مشخص بود .ما فقط گاهی چت میکردیم

من بدون اینکه ب زبون بیاره میفهمیدم..‌....اما مث اینکه دختر همسایشون بهش ابراز علاقه شدید کرده خودش بهم گفت و انگار وارد رابطه شدن ی ساله از من خبر نگرفته...همش پیش خودم میگم یعنی  منو فراموش کرده،،???

من حسم بهش پسر عموم بود ولی الان همش نگرانم ک ازدواج کنه بره 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

احتمالا ی حس وابستگی بهش پیدا کردی ولی مطمین باش ازبین می‌ره این حست . یعنی یکساله بهت پیام نداده؟

قبلا ب هر بهونه ای پیام میداد حتی پارسال پیام تبریک عید داد کلی حرف زدیم بعدشم چن ماه بعد راجبع این دختره گفت ..ی بار دیگه هم حرف زدیم و تمام فک کنم نزدیک ب یک ساله شایدم کمتر

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
تو الان دوستش داری

نمیدونم والا...همیشه حسم بهش پسر عمو بوده ..از پقتی حس کردم رفته تو رابطه مث عقده ای ها شدم چقد گریه کردم 🤣🤣🤣

تو بهش پیام بده بگو منم با یکی رفتم تو رابطه

من زیر پست حامد کمیلی تگش کردم ..گفتم ببین چقد چهره اش شبیهته میبینمش یادت میوفتم..اون فقط لایک کرد ..من خیلی بهم برخورد همه ی اکانتامو پاک کردم مث عقده ای ها اصلا دست خودم نبود

اگه از کسی خوشتون اومد برین بش بگین یا قبولتون میکنهوو میرین تو رابطش یا میگه نه و شما از بلا تکلیفی در میاین ولی اگه نگفتینو اینطوری شد دیگه غصه نخورین خود کرده را تدبیر نیست برو یکی بهتر پسرعموت پیدا کن

قبلا ب هر بهونه ای پیام میداد حتی پارسال پیام تبریک عید داد کلی حرف زدیم بعدشم چن ماه بعد راجبع این ...

پس حتما پسرعموت فقط میخواسته موقع تنهاییش با شما حرف بزنه الان که با اون دختر خانم هست وقتش پر شده . 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
اگه از کسی خوشتون اومد برین بش بگین یا قبولتون میکنهوو میرین تو رابطش یا میگه نه و شما از بلا تکلیفی ...

اون خودش همیشه میومد سمت من ب هر بهونه ای الان خیلی وقته نیست ..من تگش هم کردم فقط لایک کرد ازش بعید بود

پس حتما پسرعموت فقط میخواسته موقع تنهاییش با شما حرف بزنه الان که با اون دختر خانم هست وقتش پر شده . ...

اره خودمم فکرم همینه