مرسی از راهنمایی هات گندم جان 😍
برعکس من این هفته که تا نوبت دکترم شد متاسفانه هم پیاده روی رفتم بعنی بازار رفتم چهار ساعت کشید هم یه مسافرت یک روزه رفتم ...حمومامم همیشه نشسته هست ولی یکساعت میکشه ..
فرنگی ک از امروز حتمااا شروع میکنم با این که وسواس دارم ولی عب نداره بچه الان مهمتره از همس
از شانس بدم یعنی از رو نا اگاهی نزدیکی از اول تا الان هر دو هفته یبار اونم نصفه ولی اخریش همین چند روز پیش بود. دیگه غلط کنم 😢
پله رو هم بیشتر رعایت میکنم حداقل بقول شما خیلی اروم میرم که فشار نیاد.
تازه دیروز تو مطب داشتم ب خودم میگفتم خداروشکر ازون شیافا راحت شدم مثل اینکه باز شروع شد😁
حالا شیاف قابل تحمله ولی دستشویی احساس میکنم از همه چیز بدتر بود چون من شبانه روزی در دسشویی بسر میبرم راحت سی بار دسشویی میرم از وقتی قرص اهن میخورم یبوست گرفتم اصلا بدتر شدم .. دکتر اینبار قرص اهنم رو عوض کرد ایشالله این اوکی بشه و یبوست نیاد 😥
چیز سنگینم بلند نکردم بجز خرید کالسکه که بلندش کردم ببینم برام سبکه یا سنگین وای چه کار احمقانه ای 😢😢
بازم ممنون از راهنمایی هات واقعا بدردم خورد سعی میکنم هیلی بیشتر از اینا مواظب باشم
راستی میگم من دلم اروم نمیگیره که دیروز نذاشتم سونو واژینال کنه ، میخوام تو همین هفته برم دکتر سونو کنه که قطعی بگه عددش چنده .. بنظرتون کار درستیه ؟ ☹️