arosak_meshki مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 420 عنوان عطر سازی 1392 بازدید | 5 پست میخواستم بدونم کسی هس اینجا دوره های عطر سازی رو رفته باشه یا اطلاعاتی داشته باشه؟ خیلی دوس دارم برند سازی کنمالبته خودمم اطلاعات دقیقی ندارم امروز یهو جرقه اش تو ذهنم خورددوس دارم عطر با رایحه جدیدی درست کنم! ▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم 1401/02/10 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arosak_meshki مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 420 https://reeha.ir/perfume-training/ این سایت میتونه کمکت کنه مرسی عزیزمخودتون تجربه چنین چیزیو داشتین؟ چطور پیدا کردین این سایتو؟ ▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
سارا۶۷۸ عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 447 مرسی عزیزم خودتون تجربه چنین چیزیو داشتین؟ چطور پیدا کردین این سایتو؟ راستش نه ولی خیلی دوس دارم این دوره رو برم البته بعد از کنکوراز گوگل سرچ کنید اموزش عطرسازی
mmahdavi70 عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 58 سلام شما می توانید مواد اولیه ساخت عطر مانند ایزوپروپیل الکل و دی پروپیلن گلیکول و... را از سایت شیمیایی تهران خریداری نمایید.