2777
2789
عنوان

کمک

37 بازدید | 8 پست

سلام 

حدود چهار روز پیش سرماخوردم هنوز هم بعضی از علائمش رو دارم 

امروز پاشدم خواستم برم بیرون ادکلن زدم ولی بوش رو حس نکردم فقط مزه تلخش اومد تو دهنم می‌تونه از گرفتگی بینی باشه؟ یا خدایی نکرده کرونا گرفتم؟

توروخدا یه چیز بگین آروم شم خیلی ترسیدم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

دوستان لطفاً یه کمکی کنید

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کروناهم ک باشه ترس نداره الان ویروسش خیلی ضعیف شده نسبت ب اوایل در خد سرماخوردگی سادس

حالا من باید چیکار کنم؟ 

الان کلاس دارم برم کلاس یا برم خونمون چون خوابگاهم

دوسال زحمت کشیدم جایی نرفتم خودمو تو خونه زندانی کردم که کرونا نگیرم حالا اگه کرونا باشه چه خاکی بریزم سرم اونم تو غربت خیلی زور داره برام

اگ‌سرپایی و میتونی برو ب کلاست برس فقط ماسک بزن اگه حالت خوب نیس برو خونه شایدم حساسیت باشه 

نه حالم خوبه من همیشه ماسک میزنم

دوسال زحمت کشیدم جایی نرفتم خودمو تو خونه زندانی کردم که کرونا نگیرم حالا اگه کرونا باشه چه خاکی بری ...

خخخ من تو باداری با آسم شدید دوبار گرفتم هیچی نیس بابا واسه اونایی ک بیماری زمینه ای دارن و سن بالاها یکم سخته

خخخ من تو باداری با آسم شدید دوبار گرفتم هیچی نیس بابا واسه اونایی ک بیماری زمینه ای دارن و سن بالاه ...

ممنون که بهم دلگرمی می‌دین الحمدالله هیچیم نیست بینیم گرفته بودم الان گریه کردم یه ادکلن دیگه رو بو کردم بوش رو حس کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز