مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 عنوان کمک 37 بازدید | 8 پست سلام حدود چهار روز پیش سرماخوردم هنوز هم بعضی از علائمش رو دارم امروز پاشدم خواستم برم بیرون ادکلن زدم ولی بوش رو حس نکردم فقط مزه تلخش اومد تو دهنم میتونه از گرفتگی بینی باشه؟ یا خدایی نکرده کرونا گرفتم؟توروخدا یه چیز بگین آروم شم خیلی ترسیدم حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا 1401/02/10 | 09:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 دوستان لطفاً یه کمکی کنید حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
سوفیامشرقی عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 973 حالا کروناهم ک باشه ترس نداره الان ویروسش خیلی ضعیف شده نسبت ب اوایل در خد سرماخوردگی سادس
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 حالا کروناهم ک باشه ترس نداره الان ویروسش خیلی ضعیف شده نسبت ب اوایل در خد سرماخوردگی سادس حالا من باید چیکار کنم؟ الان کلاس دارم برم کلاس یا برم خونمون چون خوابگاهم حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
سوفیامشرقی عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 973 حالا من باید چیکار کنم؟ الان کلاس دارم برم کلاس یا برم خونمون چون خوابگاهم اگسرپایی و میتونی برو ب کلاست برس فقط ماسک بزن اگه حالت خوب نیس برو خونه شایدم حساسیت باشه
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 دوسال زحمت کشیدم جایی نرفتم خودمو تو خونه زندانی کردم که کرونا نگیرم حالا اگه کرونا باشه چه خاکی بریزم سرم اونم تو غربت خیلی زور داره برام حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 اگسرپایی و میتونی برو ب کلاست برس فقط ماسک بزن اگه حالت خوب نیس برو خونه شایدم حساسیت باشه نه حالم خوبه من همیشه ماسک میزنم حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا
سوفیامشرقی عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 973 دوسال زحمت کشیدم جایی نرفتم خودمو تو خونه زندانی کردم که کرونا نگیرم حالا اگه کرونا باشه چه خاکی بری ... خخخ من تو باداری با آسم شدید دوبار گرفتم هیچی نیس بابا واسه اونایی ک بیماری زمینه ای دارن و سن بالاها یکم سخته
مونا1111 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3711 خخخ من تو باداری با آسم شدید دوبار گرفتم هیچی نیس بابا واسه اونایی ک بیماری زمینه ای دارن و سن بالاه ... ممنون که بهم دلگرمی میدین الحمدالله هیچیم نیست بینیم گرفته بودم الان گریه کردم یه ادکلن دیگه رو بو کردم بوش رو حس کردم حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا