2777
2789
عنوان

گلودرد

102 بازدید | 11 پست

از دیروز گلوم خیلی درد میکنه چی بخورم که زودتر خوب شم باردار هم هستم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ آب پز ،،،،آبگوشت،،،،سوپ وشوربا  هم برای غذا بخور،،فعلا ترشی وسرکه وسرخ کردنی نخور

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
آموکسی سیلین هم بی ضرره هم گلو دردت رو خوب میکنه

دیروز آزمایش بارداری مثبت شده سه ماهه اول نمیشه دارو مصرف کردم خیلی گلوم میسوزه فقط آب نمک قرقره کردم دیشب اصلا نخوابیدم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
انشالله زود خوب بشی

خیلی میترسم تو بارداری خطرناک نیست اومیکرون برابچه خطرناک نیست 

نترس گلم ازکجامعلوم امیکرون باشه؟ خودتو تقویت کن فقط،خودتو گرم بگیر ،،،اسپند دود کن هرروز ،،اگه دیدی تب داشتی برو پیش دکتر خودت ،آبگوشت ،کباب ،،سوپ ،آش ،حلیم ،فعلا غذا اینارو بخور ،،،،ببین عزیزم سوره حمد شفا دهنده هست همیشه اب میخوای بخوری سوره حمد بخون بهش بعد بخور 

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
نترس گلم ازکجامعلوم امیکرون باشه؟ خودتو تقویت کن فقط،خودتو گرم بگیر ،،،اسپند دود کن هرروز ،،اگه دیدی ...

ممنون