2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی ، لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم اون شخص رو ببینم دیدار افتاده به قیامت

مسیله فقط خودش بوده؟ یا خونوادش هم بوده؟ 

اگه غیبت کردی که اون شخص نفهمیده لازم نیست حلالیت بطلبی ولی اگه کاری کردی از دستت ناراحتن برو حلالیت بطلب اگه مسیله اون بنده خدا بوده فقط آره توبه ات قبوله دیگه سعی کن تکرار نکنی اگه یه وقت از دستت در رفت باز ناامید نشو از ته قلبت توبه کن یعنی خوب تلاش کن که دیگه دل کسی رو نشکنی یا غیبت نکنی 

و بعد برای اون بنده خدا خیرات کن براش قرآن بخون ذکر بگو بهش هدیه کن تا ان شاالله مشکلت حل بشه

🤍

توبه در صورتی قبول میشه ک دیگه ب اون کار فکر نکنی حتی تو بدترین شرایط نزاری ذهنت ب طرفش کشیده بشه درضمن اگه توبت از ته قلبت باشه قبول شده نگران نیاش

سکوت سرشار از ناگفته هاست

عزیزم اگه حق الناس باید ببخشه شمارو اگه نمیتونی طلب آمرزش کنی براش خیرات بده یا بجاش قران بخون یا صلوات بفزس بگو ثوابش برای اون

اگه حق الله باشه کافیه بعد توبه ینی ی زمانی بگذره ب اون گناه فکر کنی اگه پشیمون بودی خجالت کشیدی بخشیده شدی

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
توبه در صورتی قبول میشه ک دیگه ب اون کار فکر نکنی حتی تو بدترین شرایط نزاری ذهنت ب طرفش کشیده بشه در ...

تا عمر دارم پشیمونم

هر وقت یادم میاد همه ش میگم غلط کردم

اما زجر کشییدنم تموم نمیشه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی