2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک

145 بازدید | 21 پست

سلام بچم ۴۵ روزشه کلافه شدم هررر کاری میکنم شبا نمیخوابه ، سرم داره میترکه دارم بیهوش میشم از بس سرم گیج میره،چیکار کنم تجربه شو اگه دارین راهنمایی کنید،ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید وقت خابش توی روز بیشتره واسه همین شبا سرحال تره. باید خودتو تنظیم کنی 

نمیتونم روزا بخوابم کلللی کار دارم،هر چند من اگه کل روز رو بخوابم باز شب نخوابم خوابم میاد

دختر منم تا چند ماهگی خابش اینجوری بود شبا تا چهار بیدار بود بعد کم کم عادی شد مثله ادم بزرگا دوازده ...

امیدوارم فقط دعا میکنم شبا حداقل چهار ساعت بخوابه دیگه بخدا جونی برام نمونده اینقد سرم گیج میره بخدا همش احساس میکنم زلزله میاد

نمیتونم روزا بخوابم کلللی کار دارم،هر چند من اگه کل روز رو بخوابم باز شب نخوابم خوابم میاد

اخی. حالا چند وقتی اینجوریه. خوب میشه خودت تا بچت خابه کارای عقب موندتو انجام بده. بلاخره بچه داری همین چیزاش سخته

اخی. حالا چند وقتی اینجوریه. خوب میشه خودت تا بچت خابه کارای عقب موندتو انجام بده. بلاخره بچه داری ه ...

اصلا خیلی بچه ی عجیبیه بخدا دخترم من تا حالا اصلا همچین بچه ای ندیدم تا خودش خوابش نگیره هررر چقد تو گهواره یا بغل تکونش بدی شیر بدی بهش خلاصه هررر کاری کنی نمیخوابه اصلا فرقی به حالش نمیکنه