2777
2789
عنوان

استرس دارم😐😭

140 بازدید | 8 پست

در ادامه تاپیک قبل که گفتم میخوام درس بخونم 

خانوم که شما باشی ریددددممممم، اصن یهو خوابم برد الان موندم با کلی درس مونده، اصلا نمیرسم بخونم میدونم 

برم خواهرمو بیدار کنم بگم امروز مامان بابامو راضی کنه زنگ بزنن مدرسه بگن نوبت دندون پزشکی داره نتونسته بیاد ( ارتودنسی)

معلمم بهم گفت صفر نمیزارم هرچی پایانی شدی و برات میزارم (نهایی)

هرچند میدونم خیلی دعوام میکنن، چه غلطی میکردی این چندروز و همش سرت تو گوشیه و درس نمیخونی و فلان  

حاضرم ب صد تیکه قسمت شم ولی نرم مدرسه 

بخدا خراب میکنم، اصلا میشینم خوب درسامو میخونم ولی امروزو چیکار کنممممم؟

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

چه امتحانی داری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان اینجا چیکار میکنی؟برو جاهای مهم رو بخون

مطمئنم بازم خراب میکنم

اگه امروز نرم برای نهایی میخونم حداقل اونو میزاره 

ولی اینجا رو اگه خراب کنم میاد پایین 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
زبان  ولی اصلا نخوندم

اگه آنلاین بود جات امتحان میدادم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم