2777
2789
عنوان

عقد خواهرشوهر کمک لطفا😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 56 پست

حالا که تا اینجا اومدین میشه یه کوچولو سایتو یادم بدین مثل تگ کردن وبه نظر کسی پاسخ دادن اسمش یادم نمیاد😄😄

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی که دورش خط کشیدم واسه پاسخ دادن هست

مرسی گل

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

فقط نکته همینش: مررررررد من😑😑😑😑😑

انگار هیشکی مرد نداره فقط این مرد داره 😑😑😑😑😑

یا هیشکی تو‌دنیا مررررد نیست فقط این مرد ه😑😑😑😑

بی سواطم کجاااای کاری؟!!! کاری به کارم نداشته باشید برم پی کارم
فقط نکته همینش: مررررررد من😑😑😑😑😑  انگار هیشکی مرد نداره فقط این مرد داره 😑😑😑😑😑 یا ه ...

🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792