monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 عنوان چرا هرکسی ک بدی میکنه 174 بازدید | 19 پست روزگار بهتری داره و مشکلات نداره و برعکس کسایی ک همیشه یاد خدا هستن و ب کسی کار ندارن مشکلاتشون زیاده گاهی فک میکنم میگم خب شاید خدا اونا رو رها کرده و برعکس کسایی ک تو سختیا یاد خدا هستنو بیشتر دوستداره و بهشون مشکل میده تا بیشتر سمت خدا برنو صداش بزنن برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1401/02/10 | 02:38 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7845 امشب خبر شنیدم ی خانوم ک ابروی ی دخترو تو فامیلمون برد یکی ابروی خودشو برد بعد چن سالصبر خدا زیاده 🥺 آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
negar0011 عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 2152 چون خیلی توو بهره زندگی دیگرانن نمیفهمن چه اتفاقی توو زندگی خودشون افتادهبقیه رو ول کن تو ظاهر زندگیشونو میبینی بچسب ب زندگی خودتسعی کن هر روز برای چیز های کوچیک شکر گذار باشیب مرور ب خواستتم میرسیفقط یادت باشه با گریه ک زاری و ناامیدی هیچی نمیشه
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29410 امشب خبر شنیدم ی خانوم ک ابروی ی دخترو تو فامیلمون برد یکی ابروی خودشو برد بعد چن سال صبر خدا زیاده ... منم از این چیزا زیاد دیدمچوب خدا بی صداست میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
فاقدعشق عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 644 به راستی که سوختن ستمگر در آن دنیا چه سودی برای ستم دیدگان این دنیا دارد
سارا68a عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 246 خدا جای حق نشسته بالاخره ی روز ی جا بوسیله یکی جواب تمام بدی هاشونو میده
ریتالینx عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 474 همش چرته قرار نیست یکی با خط کش وایسه کسیو تنبیه کنه روز به روزم گردنشون کلفت تر میشه
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7845 منم از این چیزا زیاد دیدم چوب خدا بی صداست اره دقیقااز وقتی شنیدم فقط دعا میکنم جوری نشه دل بشکنم🥺 آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4526 ازکجامعلوم ظاهرشونو میبینیم ن خب واقن تو فامیلمون داریم.دارم میبینم همش ب غیبت .ابروی دیگرانو ریختن.دوبهم زنی .و هزااران کار دیگ ولی همه چیه زندگیش اوکیه همیشه ام شادو شنگوله برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
رویاییی عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 4211 ن خب واقن تو فامیلمون داریم.دارم میبینم همش ب غیبت .ابروی دیگرانو ریختن.دوبهم زنی .و هزااران کار دیگ ... صبرخدا هم حدی دارهاینجوریام نیس ک هرکاری خواس بکنه و خوب زندگی کنه
nasim1369 عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 8128 بحث خداشناسی این موضوع رو نمیدونمفقط میدونم این طور آدمها انرژی دزدی دارن انرژی بقیه رو میدزدن و حال خودشون خوبهما هم چون با افسردگی دعا میکنیم و سطح انرژی مون پایینه کمتر به خواسته هامون میرسیم
سارا68a عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 246 من کسیو میشناسم که خیلی تو زندگی بقیه اختلاف مینداخت خدا جواب تمام بدی هاشو با ی دونه دخترش جبران کرد چونکه همه فقط میگفتن خدا سر دخترت بیاره واقعا باید ترسید از چوب خدا چون بنده هاش بشدت زیر ذره بینشن