2777
2789
عنوان

دخترابراااپاک کردن آرایش چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 34 پست
عزیزم ببخشید،شیرپاکن باعث جوش نمیشه؟یا من که جوش دارم خوبه برا صورتم؟ میخوام استفاده کنم ولی نمیدون ...

عزيزم براي جوش ژل شستشوي صورت مخصوص پوست جوش دار بگير با يه ابرسان و يه اسكراب ببين عاليه پوستتو برق ميندازه 

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
عزيزم براي جوش ژل شستشوي صورت مخصوص پوست جوش دار بگير با يه ابرسان و يه اسكراب ببين عاليه پوستتو برق ...

مرسی عزیزم از راهنمایی تون🙏

من پوستم مشکلی که داره چربه و در عین حال مستعد چروکه و خیلی حساسه،وقتی مواد شوینده استفاده میکنم دچار خشکی شدید و قرمزی و پوسته پوسته میشه و قبلا ژل و اسکراب استفاده کردم و احساس کردم به پوستم نیوفتاده،الان هرازگاهی صابون گلیسیرین دار یا پن میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از راهنمایی تون🙏 من پوستم مشکلی که داره چربه و در عین حال مستعد چروکه و خیلی حساسه،وقتی ...

دقیقا پوست منم همینطور بود حتی صورتم رو با آب خالی هم که میشستم مثل پشه زدگی میشد . الان فقط از یه تونر هر از گاهی استفاده میکنم و آبرسان

فداچشمات شم پشت سرهم استفادشون میکنی؟یابافاصله مثلاارایشتوبامیسلارواترک پاک کردی بلافاصله ژل شستشووت ...

خدانکنه عزیزم❤️ میسلارم سوپکسه. ژلم کامان. تونرم گل رز. آبرسانم آلووراس فرقی نداره چ مارکی. خودم لوازم آرایشی بهداشتی میفروشم.

خدا جونم دامن همه مادران منتظر رو سبز کن🤲🍃آمین🍃