2777
2789
عنوان

از هر دری..

185 بازدید | 4 پست

۱.و گاهی هر چقدر به دنبال واژه بگردی برای توصیف حست،حالت..کمتر میابی اش...

۲.این روزهایی که کم توان و پر فکر هستم سخت می گذرند..در پایین ترین سطح ممکن انرژی روزگار می گذرانم و عمیقا دنبال انرژی یک ماه پیشینم و نمی یابمش.

۳.دلم یک آرامش روشن روشن..یک حالت خوش ماندگار..از نوع همیشگی و بی ترس فردا می خواهد...

۴.پول..پول..پول..امان از روزی ک بخش عمده درامدت برای دارو و درمان صرف شود..حس خوبی نیست..اما اینروزها هر چقدر بیشتر تلاش می کنم،وضعیت مالی ام بهتر نمی شود ک نمی شود و از کشاندن بار زندگی مجردی خودم هم نالانم😂😐..

۵.به اندازه تمام پاییز های شیفت عصر دوران ابتدایی ام،خسته و دلگیرم...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بیشتر تاپیکهاتو خوندم دردناکن خیلی 

یاد گذشته ی خودم افتادم مثل خودت توان بلند شدن نداشتم ولی گذشت گذشت گذشت همه چیزو فراموش کردم الان میبینم ازدواج کردم بچه دارم ولی هنوزم گاهی بی اختیار فکرم میره سمت گذشته ها

تو هم ازدواج میکنی بچه دار میشی سنت میره بالا ولی ولی هیچ وقت عشق اولتو فراموش نمیکنی فقط گاهی کم رنگ میشه

اینکه ترکم کرد رفت اینکه قرار بود برگرده یه روز اینکه عاشقم کرد اینکه نابودم کرد یهو بی دلیل رفت 

ای خدا 

همه رو بهم مدیونه 

شوهرمو دوست دارم بچمو دوست دارم ولی گاهی بی اختیار میاد تو ذهنم گریم میگیره دست خودم نیست نمیدونم چرا فراموش نمیشه گاهی فکر میکنم ینی اونم بهم فکر میکنه 

نمیدونم هر چی بود اون روزا موند تو گذشته هام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه ترکم کرد رفت اینکه قرار بود برگرده یه روز اینکه عاشقم کرد اینکه نابودم کرد یهو بی دلیل رفت&nbs ...

اگر الان داشته باشمش اما باهاش اروم نباشم چی؟

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اگر الان داشته باشمش اما باهاش اروم نباشم چی؟

اون دیگه عشق نیست عشقی ک همش با استرس و فکر و خیال اینکه بهم خیانت میکنه یا تو گذشتش با یکی بوده اون ارزشی نداره 

بچسب ب همین زندگیت یه روز مثل من میشی یهو میبینی مادری و همسر یکی دیگه مثل من یهو با یه اهنگ یاد گذشته میوفتی ولی بچتو ک میبینی خداروشکر میکنی ک باهاش ازدواج نکردی