2777
2789
مرسی که حرفای قشنگ میزنید.دعا کنید اروم شم

من ادم مذهبی نیستم خدا شاهده ازون متعصبا نیستم ولی نمازو برا دل خودت بخون و الکی نها به معنیه حرفات به خدا فکر کن درونت خدارو پیدا کن اونوقت بیرون طوفانم بشه تو حالت خوبه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که حرفای قشنگ میزنید.دعا کنید اروم شم

میری بیرون به درخت زوم کن به نسیمی که به صورتت میخوره به آسمون به هر جنبنده ای فکر کن انگار روز اخر عمرته اونجوری کیف کن از زندگیت بزار تو جهل خودشون غلت بزنن تو خودتو دور کن از ادمای سمی

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
باشه شروع میکنم به خوندن.دعا کن برام

درست میشه همچی تو خودتو اروم کن فقط موقعیتشو داری برو یکاری کن سرت گرم بشه باشگاه نشد کتاب بخون نشد برو پیاده روی نشد برو کلاس رانندگی و ماشین رو بردار اونوقت شوهرت بمونه خونه مشت بزنه درو دیوار اینم بگم اگر واقعا جدی بدجور میزنه تورو یواشکی برو طول درمان بگیر هربار زد برو بدون اینکه با خبر بشه طول درمان بگیر بزار پرونده یجا ثبت بشه بعدا خدا اون روزو نیاره دیدی بدتر کرد یا داستان شد بنظرم اونجا شکایت کن و همه پروندهای کتک زدنتو بزار رو همسایه ما خیلی بد زنشو میزد ببین یبار سیم تلفنو پیچید دور گردنش مادرم نمیدواید زنه میمیرد داشت جون میداد ازونور رفت شکایت کرد تمام سالها که زده بود رفته بود پزشک قانونی 😂مرده ریده بود بخودش وقتی اون همه پرونده دیده بود

درست میشه همچی تو خودتو اروم کن فقط موقعیتشو داری برو یکاری کن سرت گرم بشه باشگاه نشد کتاب بخون نشد ...

اخه جاییم کبود نمیشه.میتونم برم بدون کبودی؟باید اول برم کلانتری؟

اخه جاییم کبود نمیشه.میتونم برم بدون کبودی؟باید اول برم کلانتری؟

نمیدونم ابجی اگر گذرت به پلیسی وکیلی چیزی خورد یواشی بگو شوهرم دست بزن داره اگر دست بزنش ادامه دارو شدیدهاااا برا دوتا کتک الکی خودتو خورد نکن چون بفهمه بعدا لجش میگیره بدتر میکنه اگر با حرف زدن قابل حله خودت حرف بزن اگر نهههه از کسی که حرف شنوی داره بگو باهاش حرف بزنه اگر نهههه برید مشاوره اگر نههههه و دیدی رفته رفته بدتر کرد یواشی برو پیش وکیل بگو میزنه میخوام ببینم چکار کنم این عادت نکنه اگر دیدی ببین دم به ساعت میزنه و بچه نداری راتو بکش برو  اگر درست بشون نیست اگر درست بشونه وقت بزار تایم بده کمک بگیر از مشاور خودت حداقل که بدونی چکار کنی ان شاءالله ارامش به زندگیت برگرده عزیزم از صمیم قلب اینو میخوام شاد زندگی کنی اروم زندگی کنی و خوش خدا پشتو پناهت باشه و حفظت کنه از تمام اتفاقات ناگوار و بد مراقب خودت باش🌹🌸🌹🌸🌸کمک خواستی من در خدمتم

نمیدونم ابجی اگر گذرت به پلیسی وکیلی چیزی خورد یواشی بگو شوهرم دست بزن داره اگر دست بزنش ادامه دارو ...

الهی بگردمت که اینقد مهربونی.حسه خاهرارو میدی😭😭

الهی بگردمت که اینقد مهربونی.حسه خاهرارو میدی😭😭

من واقعا اعصابم بهم میریزه بخدا اینجور میبینم کسی مشکل داره من که کاری از دستم برنمیاد برات انجام بدم تنها کاری که میتونم اینه حرفاتو بشنوم و اگر تونستم کمکت کنم یا حداقل اروم نگهت دارم فقط بچه دار نشو فعلا چون همراه خودت یک نفر دیگه ام اسیر میشه خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه خدا خودش اصلاحش کنه

آبجی نظرت قشنگه ولی هرچقدرم مقصر باشه زن مرد حق اینکه دست روش بلند کنه نداره میدونی چقدر زنا هستند ت ...

اره راست گفتی 

یه بار شوهرم هولم داد روی تخت خیلی بد جور البته چیزیم نشد ولی بهدهمن حالت یه چند دقیقه موندم که فکر کنه مردم واقعا ترسید گفتم بزار ادب بشه

همون پس بار اول کتکو خوردی بعد شل کردی الان دومی سومی اووووف خدا انقدر بدم میاد ازین مردا ببین ماهیو ...

من تو زندگیم فقط یک بار اتفاق افتاد همون لحظه میخواستم برم پزشکی قانونی به زور جلومو گرفت ولی بعدش پدری ازش در آوردم بدون این که حتی خانوادم بدونن. مگه زن حتما باید کسی رو داشته باشه کمکش کنه؟؟؟ یکی مثل من که خانوادم پشتم که نبودن هیچ دشمنم هم بودن چی؟؟؟ بلایی سرش آوردم که دفعه اول و آخرش شد

من تو زندگیم فقط یک بار اتفاق افتاد همون لحظه میخواستم برم پزشکی قانونی به زور جلومو گرفت ولی بعدش پ ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😍👏👏👏خوب یاد این بنده خدا بده شاید اونم تونست موفق بشه خوشحالم که نذاشتی دیگه این اتفاق تکرار بشه 👏👏👏👏

اره راست گفتی  یه بار شوهرم هولم داد روی تخت خیلی بد جور البته چیزیم نشد ولی بهدهمن حالت یه چن ...

👏👏👏👏افرین درست ترین کارو انجام دادی نزارید بزنن شمارو 👏👏👏👏