2777
2789
یعنی چی ؟ اگه برات عجیب بود که تو این زندگی نبودی عزیزم آدم نرمال وامیسته کتک بخوره اخه ؟؟ 

میگی چیکار کنم؟من تو مجردیم سوگلیه خونواده بودم.چیکار کنم که ظاعر شوهرم خوب بود و اینجوری شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اگه بگی همه چی بدتر میشه من کلی کتک و فحش حوردم و شنیدم و کلی اذیت شدم ولی تا حالا به هیچ کس حت ...

🥴🥴🥴🥴

بابا این چه توصیه ایه اخه

شما  کار خوبی نکردی خب 

اگه مشکل ذهنی یا جسمی نداری حتی حمایت خانواده هم نداشته باشی میتونی جدا بشی !

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
میدونم.بار اولش نبود اما نمیدونم چبکارش کنم

همون پس بار اول کتکو خوردی بعد شل کردی الان دومی سومی اووووف خدا انقدر بدم میاد ازین مردا ببین ماهیو هر وقت از اب بگیری تازست اهمو تخم راه بنداز اومد منت کشی اصلا شل نشو نخند دعوا راه ننداز داد نزن فوش نده فقط هیچ کاری نکن اگر زیاد اصرار کرد بعد چند روز حرف نزدن و بی محلی بگو یبار زدی گفتم عیب نداره ولی مثل اینکه حسابی دستت هرز رفته هرچی من هیچی نمیگم که خودت شعور داری میفهمی انگار متوجهش نیستی فکر میکنی من زورم بهت نمیرسه؟من چون برات ارزش قائلم کاری نمیکنم ولی انگار تو متوجه هیچی نیستی چیه قراره ازین به بعد بزن بزن راه بندازی فکر میکنی اجازه میدم؟هر رابطه ای حدو مرزی داره تو چند باره داری احترامی که برات قائلمو از بین میبری با رد کردن مرزت همچین سنگین حرف بزن و سنگین رفتار کن تا یکسال جرات نکنه باز دست روت بلند کنه شبکه چهارم بزن ساعت شیش ببینه اون دنیا با این مردا چکار میکنن

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
میگی چیکار کنم؟من تو مجردیم سوگلیه خونواده بودم.چیکار کنم که ظاعر شوهرم خوب بود و اینجوری شد؟

من از کجا بدونم شما چیکار میتونی کنی ؟

خب جدا شو ! 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

من بخدا سپردمش امیدوارم خدا حق منو ازش بگیره الهی آه من و پسرم دامن اون زنیکه و شوهرم رو بگیره ب حق همین ماه و ب بزرگی خداوندی خودش

سکوت سرشار از ناگفته هاست
🥴🥴🥴🥴 بابا این چه توصیه ایه اخه شما  کار خوبی نکردی خب  اگه مشکل ذهنی یا جسمی نداری ...

منظورم اینه که باخودش حرف بزنه 

و شاید اینکه خودشم مقصر باشه البته نه اینکه رفتار شوتوجیه کنم 

ولی گاهی لج بازی خیلی بد میشه

اره همین کارو میکنم.شما دیدی؟چی تریف میکنن

من ندیدم من حدو مرز از اول گذاشتم و اصلا شل نکردم تو هیچ موردی ولی اطرافیانم پدر مادرم خیلیارو دیدم دست بزن داشتن و خیلی اعصابم بهم میریزه ازین اخلاق یه توصیه میکنم بدجور سفت بگیر ازین ادم فعلا بچه دار نشو صبرکن مطمعن بشو سلامت روحی روانی و اخلاقیو چک کن چندین سال زمان بزار دیدی اخلاقاتون باهم جور نیست و دائما تورو میزنه و عذابت میده تا قبل اینکه بچه دار بشی فلنگو ببند چون بچه بیاد دستو پاتو میبنده باید تحمل کنی اونوقت خیلی حواست باشه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

بکشونتش مشاوره چند جلسه پول بده حالش میاد سر جاش بگو من نمیتونم اینجوری تو تا تقی به توقی میخوره میخوای دست بلند کنی منم صبرم اندازه ای داره از روزی میترسم بگو که منم روم به روت باز بشه اونوقت اینجا بزن بزن راه بندازیم بهم احترامتو نگه دار خجالت بکش پس فردا قرار پدر بشی اینجوری الگوشون میخوای بشی پسرت یاد بگیره ازت زدنو یا دخترت همینو ببینه بعد شوهرش بزنه نرمال بدونه جم کن خودتو یا جم کن یا جمت میکنم منو مجبور نکن بگو تصمیم هامو درمورد تغییر بدم ما اسیر هم نیستیم که منم زندانیت نیستم

بکشونتش مشاوره چند جلسه پول بده حالش میاد سر جاش بگو من نمیتونم اینجوری تو تا تقی به توقی میخوره میخ ...

خیلی بدم میاد از خودش و خونوادش.شبوروز خونوادشو نفرین میکنم.میدونم نفرین به خودم برمیگرده اما چه کنم

منظورم اینه که باخودش حرف بزنه  و شاید اینکه خودشم مقصر باشه البته نه اینکه رفتار شوتوجیه کنم& ...

آبجی نظرت قشنگه ولی هرچقدرم مقصر باشه زن مرد حق اینکه دست روش بلند کنه نداره میدونی چقدر زنا هستند تو خونه شوهر از کتک میمیرن فامیل ما سر کتک سرش خورد به یجایی دختر جوون تازه عروس رفت تو قبرستون خیلی مراقب باشید نزارید رو ندید به مردا کوتاه نیاید جسمی شاید زورتون نرسه ولی از نظر فکری سیاست از نظر ذهنی شماها ازونا پخته ترید میتونید رامشون کنید دیدین رام نشد کلا بیاید بیرون جونتونو نجات بدید

خیلی بدم میاد از خودش و خونوادش.شبوروز خونوادشو نفرین میکنم.میدونم نفرین به خودم برمیگرده اما چه کنم

نفرین بخودت برمیگرده ارامشتو حفظ کن نماز بخون توکه از شوهرو خانوادش خیری ندیدی به خود خداوند وصل بشو ارامشتو از منبع اصلی بگیر خدا رو بیرون دنبالش نگرد خدا درونته جوابتو میده باور کن آمرزش بطلب برای خودت و اونایی که باتو دشمنی دارن از زندگی کوتاه سعی کن لذت ببری اروم زندگی کنی عمر کوتاهه دوست من مراقب باش