2777
2789
عنوان

پر کردن دندان

480 بازدید | 22 پست

کیا دندوناشونو با مواد سفید ترمیم کردن؟؟؟ یه دندانپزشک میگفت که مواد سفید خوب نیست و‌ امالگام (مواد سیاه) برای پر کردن بهتره.

دلم نمیخواد دندونام سیاه باشه اخه🥲

دختر تبریزی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان هزینه پر کردن چقدره کدوم شهرین؟ بچه ها هزینه جراحی چقدره؟عصب کشی؟ کلا قیمت بگین 😁

به من که گفت هرکانال ۸۰۰ بجز پر کردن فردا مجبورم برم 

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

الان هزینه پر کردن چقدره کدوم شهرین؟ بچه ها هزینه جراحی چقدره؟عصب کشی؟ کلا قیمت بگین 😁

جراحی دندون عقل ۲۵۰۰ 

کشیدن ۴۵۰ 

پر کردن ۸۵۰ 

اینا قیمت ازاده ک منه خنگ  کلی هزینه کردم عصب کشی یه کم بیشتر از پر کردنه دقیق نمیدونم

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
به من که گفت هرکانال ۸۰۰ بجز پر کردن فردا مجبورم برم 

عصب کشی ۸۰۰؟

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
مواد سفید اگه درست استفاده بشه بدم نیست خیلیم خوبه فقط برای دندونای خلفی گاهی استحکامش کمتره ولی اگ ...

اره گفت برای دندون های عقبی خوب نمیشه و fail میشه و پوسیدگی دندان بیشتر میشه و ممکن نیاز به عصب کشی پیدا کنه🥲🥲🥲

دختر تبریزی
جراحی دندون عقل ۲۵۰۰  کشیدن ۴۵۰  پر کردن ۸۵۰  اینا قیمت ازاده ک منه خنگ  کلی ...

خدایااااا یه جراحی دو و نیم میلیون اخهههههه

تو این اوضاع اقتصادی فقط باید دندون پزشک بشیم😭😐

@sbita_m_m    

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
خدایااااا یه جراحی دو و نیم میلیون اخهههههه تو این اوضاع اقتصادی فقط باید دندون پزشک بشیم😭😐 @sb ...

واقعا پول درمیارن این دندونپزشکا 

البته من رفتم برای ارتودنسی.. قبلش باید دندون عقلمو میکشید برای من ۱۵۰۰ حساب کرد