2777
2789
عنوان

پر کردن دندان

451 بازدید | 22 پست

کیا دندوناشونو با مواد سفید ترمیم کردن؟؟؟ یه دندانپزشک میگفت که مواد سفید خوب نیست و‌ امالگام (مواد سیاه) برای پر کردن بهتره.

دلم نمیخواد دندونام سیاه باشه اخه🥲

دختر تبریزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هزینه پر کردن چقدره کدوم شهرین؟ بچه ها هزینه جراحی چقدره؟عصب کشی؟ کلا قیمت بگین 😁

به من که گفت هرکانال ۸۰۰ بجز پر کردن فردا مجبورم برم 

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

الان هزینه پر کردن چقدره کدوم شهرین؟ بچه ها هزینه جراحی چقدره؟عصب کشی؟ کلا قیمت بگین 😁

جراحی دندون عقل ۲۵۰۰ 

کشیدن ۴۵۰ 

پر کردن ۸۵۰ 

اینا قیمت ازاده ک منه خنگ  کلی هزینه کردم عصب کشی یه کم بیشتر از پر کردنه دقیق نمیدونم

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
به من که گفت هرکانال ۸۰۰ بجز پر کردن فردا مجبورم برم 

عصب کشی ۸۰۰؟

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
مواد سفید اگه درست استفاده بشه بدم نیست خیلیم خوبه فقط برای دندونای خلفی گاهی استحکامش کمتره ولی اگ ...

اره گفت برای دندون های عقبی خوب نمیشه و fail میشه و پوسیدگی دندان بیشتر میشه و ممکن نیاز به عصب کشی پیدا کنه🥲🥲🥲

دختر تبریزی
جراحی دندون عقل ۲۵۰۰  کشیدن ۴۵۰  پر کردن ۸۵۰  اینا قیمت ازاده ک منه خنگ  کلی ...

خدایااااا یه جراحی دو و نیم میلیون اخهههههه

تو این اوضاع اقتصادی فقط باید دندون پزشک بشیم😭😐

@sbita_m_m    

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
خدایااااا یه جراحی دو و نیم میلیون اخهههههه تو این اوضاع اقتصادی فقط باید دندون پزشک بشیم😭😐 @sb ...

واقعا پول درمیارن این دندونپزشکا 

البته من رفتم برای ارتودنسی.. قبلش باید دندون عقلمو میکشید برای من ۱۵۰۰ حساب کرد