2777
2789
عنوان

به نظرتون این ازدواج درسته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان عاشقن نمیفهمن فردا با این عقاید و فرهنگ صد درصد کارشون ب طلاق میکشه  بهترع نزارین چ ...

من میگم عشق نیست و شهوته

دوبار کنار هم خوابیدن همه چیز یادشون میره و تازه چشمشون باز میشه چه اشتباهی کردن

اما نمیدونیم داداشمو چجوری راضی کنیم

من میگم عشق نیست و شهوته دوبار کنار هم خوابیدن همه چیز یادشون میره و تازه چشمشون باز میشه چه اشتباه ...

اسی شما کجایی هستین؟

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

حتما حتنا به مشاکر مراجعه کنید خصوصا اگه قضیه ازدواج جدی شد یه یه مشاوره ازدواج مراجعه کنند تا بهتر تصمیم بگیرند

خب این کار ک قطعا عاقلانه نیست نه برادرتون کار داره و نه با دختر اصطلانا هم کفو هستین و اینکه سن برادرتون هم به سدت پایینه دختره هم ک بی فرهنگ و لوس و مغروره...درسته یه سریا عقاید متفاوت دارن و من کاری ندارم بهشون اما مسخره کردن اعتقادات دیگران خیلی کار بچگانه ای و بی فرهنگیه طرف رو میرسونه 

پس شکی در این نیست ک این ازدواج کار درستی نیست

اما علت مراحعه ب مشاور این هست ک ببینید چطور برخورد و مواجهه ی مناسب با این قضیه داشته باشید

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

عزیزم اصلا داداشت انتخاب درستی نکرده ب هیچ وجه خاتواده نرن خاستگاریش

داداشتم تنهایی نمیتونه بره خاستگاری چون اونجوری خانوادش قبول نمیکنه.

فقط هواست باشه ک اصلا نرین خاستگاری هم داداشت بدبخت میشه هم حسابی مامان بابانتو حرص میده نکنین این کارو

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
عزیزم دو تا آدم بزرگ هستند، حق اینو دارن یرای زندگیشون تصمیم بگیرن و بنظرم دخالت شما بی مورده، حتی ا ...

ددختر 17ساله و پسر 23ساله بزرگ هستن؟

وقتی حرفا و کاراشون بچگونه هست ملاک بزرگی فقط هیکله؟

اگه داداش من عشق کورش کرده ما باید اجازه بدیم خودشو توی چاه بندازه؟

من کاری به اختلاف شما با اون دختر ندارم

ولی قطعا برادرت به بلوغ عقلی نرسیده

فکرکن پارتنرت مستقیم به خانوادت  توهین کنه اما تو نگران اخلاقیاتش نشی و نخوای بیشتر بررسی ش کنی !!! 

در مسیر... 🌱

به داداشت بگو. اگه این دختر دوس داری باید خودت ازپس خرج زندگیت وعروسی وغیره بر بیای به دختر ه هم بگین این کار نداره وحمایت خانواده هم ند.  اره اگه باز باهم بودن اون وقت میسه براش رفت خواستگاری چون واقعا همو میخان 

تنهای تنهای تنها
ب داداشت محل ندید بگید اگ میخوای بگیزیش ما هیچ کمکی نمیکنیم مطمئن باش بیاد تو خاتوادتون خیلی اذیت م ...

االانم خیلی در عذابیم😭😭 میگیم اینکه هنوز نیومده احترامی برا ما قائل نیست وای بحال بعدش

اتفاقا محلش نمیدادیم اما از اینکه باهم میرن بیرون میترسیم

داداشمم میگه یا میرید خواستگاری یا قانون مجبورتون میکنه!!!

ماهم یه موردی رفتیم خواستگاری دختره تور پهن کرده بود توجلسه خواستگاری باباش گف باید خونه و ماشینشو به عنوان مهریه بزنه بنام دخترم داداشمم کر و کور با خیلی جزییات دیگه سرم سوت کشید بعد رفتیم بیرون گفتیم ما حاضر نمیشیم تو بدبختی تو شریک بشیم خودت میخوای. برو بگیرش ما هم نه میایم نه دیگه باهات کاری داریم ذیگه چند وقتی قهر بود ولی خودش گف حق باشماس لین دختر هم سرسفره همون پدر و مادر بزرگ شده الان نیگه من با اونا فرق دارم ولی فکر نکنم خلاصه شکر خدا دیگه جوابشو نداد الانم چند ساله ازدواج کرده خداروشکر 

االانم خیلی در عذابیم😭😭 میگیم اینکه هنوز نیومده احترامی برا ما قائل نیست وای بحال بعدش اتفاقا محل ...

نترسید این قضیه رو ب خانواده دختره بگید 

یکیتون بزنگید بگید ما ب ایت وصلت راضی نیستیم دخترتونو از زندگی پسر ما بکشید بیرون وگرنه هر اتفاقی بیافته ما جواب گو نیستیم

بعدشم پسر بدون اذن خانواده مبتونه زن بگبره ولی چون پول نداره نترسین هیچ وقت نمیتونه کاری کنه قانون میخواد پول بگیره ازتون ؟