2789
عنوان

جذب عشق

112 بازدید | 11 پست

برای جذب فرد ایده آلتون برای رابطه و ازدواج از نیروی تصویر سازی و تجسم لازمه استفاده کنین

بصورتیکه وقتی میخوابین حس کنید کنارتونه و باهاش صخبت کنید و حس کنید نوازشتون میکنه موقع انجام کارهای روز مرتون حس کنید دارید با اون صخبت میکنید و پیام و تماس های ذهنی باهاش داشته باشین ، حس کنید ازون فرد هدیه دریافت کردین و زیباترین و صمیمانه ترین حس هارو از زبانش بشنوین...

از روزای اول ک حستون بهم مبهم بود و بعد اشکار شدنش قند تو دلتون اب میشد تصویرسازی کنید...از عاشق های اطرافتون انرژی خوب بگیرین و با حس چرا من این رابطه رو ندارم جذب رو پس نزنین و براشون با خوشحالیتون ، تایید جذب بگیرین...

با این حس زندگی کنید تا هم ارتعاش و هم فرکانس شین و زندگی عشق رو بهتون هدیه بده...

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یه خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه ب جز خسیسه 😐

نمیدونم چیکار کنم جذبش کنم یا نه 

اخه قبلا تو ذهنم میگفتم شوهرم ولخرج نباشه 

حالا شنیده ام بیش از اندازه خسیسه 

چیکار کنم ؟ 

نمیدونم  اگه با این چیزا ادما به خواستشون میرسیدن که دیگه هیچ مشکلی تو دنیا نبود

اینکار شبیه شکر کردن بخاطر اجابت دعاست و اینکار نشون از ایمان شما به  عطای خداوند هست ک دریافت کردین

منم یه خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه ب جز خسیسه 😐 نمیدونم چیکار کنم جذبش کنم یا نه  اخ ...

توی ذهنتون ازش بخاطر تمام هدیه ها و تفریحات تشکر کنید و تصور کنید

منم یه خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه ب جز خسیسه 😐 نمیدونم چیکار کنم جذبش کنم یا نه  اخ ...

اصلااااااا

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اصلااااااا

باشه 😃

موقعیتش خیلی خوبه 😩

خونه و ماشین داره ، تک پسر ، خانواده اشم خوبن ،سالم و پاک ، کارمند، ،وضع مالیشم خیلی خوبه فقط خسیس چون باباشم خسیس بوده 😩

وقتی یادم میاد خسیس دلم یه جوری میشه 

باشه 😃 موقعیتش خیلی خوبه 😩 خونه و ماشین داره ، تک پسر ، خانواده اشم خوبن ،سالم و پاک ، کارمند ...

اینو تو روانشناسی خیلی میگن با این مدل مردا هرگز ازدواج نکنید یکیش خسیس بود یکیشم بدبین اونای دیگه بادم نیس 

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اینو تو روانشناسی خیلی میگن با این مدل مردا هرگز ازدواج نکنید یکیش خسیس بود یکیشم بدبین اونای دیگه ب ...

اره میدونم ، همینجا هم تاپیک زیاد دیدم خانمایی ک همسرشون خسیس هست خیلی اذیت میشن .