2821
2789
عنوان

عکس کیف🤭🛍️

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 30 پست

دومی 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وایسا بینم مگه روزه نیستین😡🤭😂😂

من ک معده درد دارم آقا هم مسافرع💋

دیگه یادم نمیاد این چندمین کاربریه😫😵فقط خط شوهرعمه جان مونده🌚 زندگی ساده تر از این حرفاست❣️باخنده و شادی بگذرون😌دنیا دوروزه 🙃🍃انرژی مثبتا نیوفته حالا شله شله💃👏🏾

جانم

دیگه یادم نمیاد این چندمین کاربریه😫😵فقط خط شوهرعمه جان مونده🌚 زندگی ساده تر از این حرفاست❣️باخنده و شادی بگذرون😌دنیا دوروزه 🙃🍃انرژی مثبتا نیوفته حالا شله شله💃👏🏾
دومی 

ممنونم 🌹🌹

گذاشتم خانومی

دومیه قشنگه

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
❤ همون مشکی قشنگتره راحت ترم ست میشه

🌼🌼🌺💋

دومیه قشنگه

مرسی عزیزم

شوخی میکنم عزیزم 🧡

❣️😁

جانم؟

اولیه که نه دومیمم بدک نیست    

ممنونم🌼🍃

دومی

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز