2777
2789

یه دختر کوچولو 2سال ونیم دارم

فردام آزمون شهریمه

متاسفانه تو این استان که ازدواج کردم کسی رو ندارم

خواهرشوهرم گفت میخواد فردا بره تهران

مادرمم که گفت فردا نوبت دکتر داره

یه دوست دارم که خیلی جلفه از نظرم ازینا که کتونی گنده بپوشه و تیشرت گَل و گشاد و شلوار شیش جیب و موی دکلره شده ی پسرونه و کلاه

و اینجایی که میرم آزمون آشنا هستن و منو میشناسن دوستم یه حرکاتی داره مثلا میبینی یهو میاد محکم بغلت میکنه وسط خیابون بعد یهو بوست میکنه بعد دوبار حواسم نبود لبمو بوسید یبار شوخی شوخی سینه هامو فشار داد بعد دوسه باری محکم گازم زده درحدی که یک هفته درد داشت و کبود شده یبار بازومو یبار لپمو

میترسم این ادا اصولارو دربیاره مردم نگامون کنن منم از استرس گند بزنم به آزمون

من 21 سالمه دوستم 17 شما بودید با یکی که همچین شخصیتی داره بیرون میرفتید

اصن موندم چه خاکی بریزم به سرم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چندشم شد 

خودمم چندشم میشه خیلی و دوستیمون درحد خیلی صمیمی نیست درحد چت و اینکه تو سالن باهم همکار بودیم و ناخنکارمه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چراتنهانمیری. اونو ک توماشین رانمیدن. برو آزمونتو بده بیا دیگه عجب. هی ماچ گاز چنگ🤣

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
چراتنهانمیری. اونو ک توماشین رانمیدن. برو آزمونتو بده بیا دیگه عجب. هی ماچ گاز چنگ🤣

بچمو چ کنم 

همسایه ای هیچکس نداری بذاری‌پیشش؟

ن بخدا

ن بخدا

تهش ببرش دیگ

منم رفته بودم ازمون یه زن دختره دوسالشو اورده بود نوبتت شد بغل ی خانم مهربون بده بعد ازمون بچتو بگیر ازش

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچتم میتونی ببری خب. مربیت ک وایساده اونجا بده دستش ده دقیقه هم طول نمیکشه آزمون.

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍