2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

338 بازدید | 37 پست

من ریاضی رو انتخاب کردم چون نمرات ریاضی ام از سال هفتم 20 بوده وو عاشق ریاضی ام و از پزشکی بدم میاد و نمرات علومم یکم ضعیفه به نظرتون انتخاب درستی کردم؟

بهترین رشته ریاضی برای خانم ها چیه که در امدشم خوب باشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا همه رشته هاش پسرانه هست من خودم ریاضی بودم‌تغییر رشته دادم تجربه تنوع رشته های خیلی بیشتره و اکثرا رشته های ریاضی تو تجربی هم هست خودشم اون بعده شروع درس معلوم‌مبشه اکثرا دوستای من افت درسی کرده بودن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
الان خیلی کم میرن رشته ریاضی در ایندع با مشکل کمبود مهندس مواجه میشیم

آخه مهندسی الان خیلی بازار کارشون خوبه 

هرکی مهندس شده بیکار نمونده با حقوق عالی 

ریاضی یه دونه دبیری ابتدایی و دبری ریاضی و فیزیک داره و بقیه اش اکثرا رشته ها مهندسی هستن 

انشالله خانم مهندس شدنت😀

نگید مهندسی واسه خانم خوب نیست خیلی هم خوبه 

همسر منم ریاضی خونده دبیر ریاضی هستش 

خودم تجربی بودم به نظرم تجربی درساش از ریاضی شیرین تر بود هرچند زیاد تفاوت نداشتن ولی کل مزه ی تجربی به زیست بود 

البته من خودم بنا به دلایلی کنکور ندادم

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

خیلی خوبه بنظرم 

یه خانومیو میشناسم مثل شما رفته بود ریاضی 

۳_۴ سال قبل کنکور داد رتبش شد ۴۰۰ رفت مهندسی دانشگاه شریف 

الان آلمانه 

بورس گرفت رفت 

بیا خوب باشیم:)                                                              
دبیری  ببین بعضی شهر ها رشته ریاضی منقضی شده ها ببین شهرتون داره یا نه  عالیه من خودم ری ...

اره ریاضی رو داره

منم عاشق همین مسئله حل کردنم

ریاضی رو دوس دارم چون ی فرمول یاد میگیری کلی سوال حل میکنی ولی توی تجربی درسایی مثل زیست رو باید بفهمی و حفظ کنی ی نکته از رو یادت بره نمیتونی سوالو حل کنی و ریاضی  رقابت کمتری نسبت به تجربی داره