2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوگل آخه راسته 

من یکی دوبار زدم و راست دراومد ! یبار یه خوابی دیدم تعبیرشو تو گوگل زدم دیدم نوشته مهمون ناخونده که همونم شد 😅 میخوای یه صدقه بده یه صلواتی چیزی بفرست 

ایشالله که خیره

میشه شما زحمت بکشین بزنین به من بگین 

ابن سیرین میگوید اگر مادری در خواب ببیند نوزاد پسرش شروع به صحبت کردن میکند و مادر او را با شگفتی تماشا میکند دلیل بر نزول نعمت و برکت در زندگی دنیا میباشد یکی از اهالی مصر به نزد معبری میرسد و خواب خویش را اینگونه بازگو میکند هنگام اذان صبح در خواب دیدم که نوزاد پسری را میبینم در حال حرف زدن او صریح صحبت میکرد بطور دقیق متوجه صحبت هایش نمیشدم اما برایم آشکارا بود که این بچه حرف میزند و قصد تکلم دارد چه تعبیری دارد؟ معبر جوان را بشارت میدهد که تعبیر این خواب نیک است و میتواند موجب برکت و نعمت در اینده باشد بطور کلی معبرانی که از تعابیر صحبت کردن نوزاد پسر و یا دختر در خواب نوشته اند این خواب را نیک پنداشته

در جای دیگری کرمانی میگوید اگر کودک پسر و یا دختر در خواب صحبت میکند و این صحبت با گریه و ناله کردن همراه باشد دلیل بر گناهانی است که پدر مادر این نوزاد مرتکب شده اند پس دقت داشته باشید در این زمینه حالت چهره نوزاد که در حین حرف زدن گریه میکند و یا معمولی است نیز در معنی خواب تاثیر دارد