خواهرم فوت شده یه بچه ۴ساله داره که به خانواده مادری خیلی وابستس مادرم تنهاست و من با مادرم زندگی میکنم خودم یه دختر۶ساله دارم ولی قادر نیستم بچه خواهرمو بزرگ کنم درضمن خواهرزادم پدر داره ایا بنظرتون من گناه میکنم که دل یه بچه رو میشکنم و میگم نمیتونم تورو نگه دارم
بمیزم نمیدونم من بودم اگه پدرش بی مسئولیه بچه خواهرمو بزرگ میکردم مگه میشه ادم بگذره از بچه خواهرش
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
عزیزم کاشکی تو نگهش داری هر چی باشه تو مثل مامانش دوسش داری بوی مامانشو میدی باباش اگ خرجشو میده تو نگهش دار 🥺
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
من عاشق خواهرزاده هامم ان شاءالله که همیشه سایه پدر مادرشون بالا سرشون باشه ولی اگر جای شما بودم خودم داوطلب میبودم برای بزرگ کردن خواهرزادم و عشق میکردم بتونم بش محبت کنم