من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وای وقتی بچه بودما یه جوجه رنگی خریده بودن برام ازش نگهداری کردم وقتی که مرد خاکش کردم رو قبرش خرما گذاشتم روسری مشکی پوشیدم از این بلند ها سرمو زدم به لوله گاز هنوز جاش هست کلا من یه جوری میشم وقتی بمیرن
اره از پرنده و کلا خروس و مرغ و این چیزا به شدت ترس دارم از ماهی هم میترسم از سوسک و اینا هم یکم ولی خب وقتی رضا باشه خیلی میترسم ولی وقتی تنها باشم اصلا نمی ترسم میفهمی که چی میگم 😆😆
واای چه حساسه..😐بگو منم دوسش دارم..زیادی حساس نباش لطفا
خیلی روش حساسه از من بیشتر من میگم سگه اگر بمیره رضا خودکشی میکنه مطمعا هستم فکر کن تا این حد .
نه من دوسش ندارم چون رضا اون و بیشتر دوست داره بهش حسودیم هم میشه خیلی هم زشته هیچکاری بلد نیست مثلا میگی حرف بزن دد سه تا پارس میکنه بشین و پاشو بلده که همه بلدن لوس هم هست زرنگ هم هست بعد مثلا وقتی میخواد کسی بره باهاش میره تا دم در یا صداش میکنی میاد همین هیچکاری بلد نیست جز اینا