2777
2789
عنوان

مچ گیری

172 بازدید | 17 پست

دوستان من یه رفیق خائن داشتم

حدود چند سال پیش با یه نفر که من باهاش بودم دوست شد و باهم به من خیانت کردن ( الان اصلا واسم مهم نیست)

الان بعد از چند سال از هم طلاق گرفتن و اون اقا سعی داشت که با من ارتباط برقرار کنه 

بهم گفته که اون دوستم بهش گفته که من خرابم 

درحالیکه اینطور نیست و خوده زنش یه فا ح شه واقعیه و این هنوز نمیدونه

من نیازی به ثابت کردن خودم ندارم 

ولی بخاطر اینکه اینو رو سیاه کنم تو فکرمه که به یه نفر بگم به زنه زنگ بزنه و قیمت بپرسه 

بعدش من ظبط کنم و بفرسم واسه همین یارو تا کل عمرش شرمنده باشه

بنظرتون اینکارو کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به هیچ وجه این کارو نکن و دیگه کاری به هیچکدومشون نداشته باش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

الان جدا شدن؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نکن با آبروی کسی بازی نکن حتی اگه بدترین آدم رو زمین باشه

به قول یه بزرگی میگفت دعا کن آبروی هیچ بی آبرویی نره

چه برسه به اینکه طرف آبرو دار باشه

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

نه از هر دو فاصله بگیر

بلاک 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اخه ابرو نداره

دعا کن آبروی هیچ بی آبرویی نره🌱

ول کن همونجوری که خدا بعد گذشت چند سال اینجوری گذاشت تو کاسه شون مطمئن باش تقاص دل شکسته شما رو ازشون گرفته

بسپار به خدا خودش بلده

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤