2777
2789
عنوان

فقط خانوم های عاقل بیان

522 بازدید | 56 پست

دخترم ۴سال و نیمش هست

از لحاظ مالی میتونم یه بچه دیگه رو تامین کنم

از لحاظ روحی دو دل هستم گاهی میترسم نتونم درست تربیتشون کنم

از طرفی دوست ندارم بچم تک فرزند باشه

بنظر شما آوردن یه بچه دیگه درسته یا نه؟

اونایی که دوتا بچه دارن میشه از مشکلاتتون بگید 

از خوبی هاش هم بگید ممنونم 

انسانیت......

بیار

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی بقیه ی خانوما خنگن عایا؟

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

من بودم بچه دوم میاوردم اصلا تک فرزندی نمیپسندم مگر این که شرایط بچه دوم نباشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

ببین برو بحث فرزند اوری رو از زبان دکتب هلاکویی گوش کن مفصل درموردش صحبت کرده و درمورد مشکلات تک فرزندی حرف زده سخنانش فوق العاده کمک میکنه بهت برای تصمیم گیری ازنون شب بهت واجبتره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

همه چی به خودتون وهمسرتون بستگی داره به نظرم اگه تصمیم تک فرزندی ندارید اقدام کنید فاصله سنی شون هم خوبه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

دوتا بچه پشت هم‌اوردم با فاصله یکسال و ده ماه

بچه بزرگترم‌کمک بود برام بهش مسئولیت میدادم میگفتم ک مواظبش باشه وسایلاشو میاورد باهاش بازی میکرد الان ک بزرگتر شدن باهم دعوا اینا میکنن اذیت دارع واسم ولی باز وقتی بچه بزدگه پیش کوچیکس خیالم راحته 

منم تک فرزندی دوس ندارم

خیلی عصبیم میکنن ولی کنار هم بودنشونو دوس دارم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

اگر شرایطی که میگین رو دارین حتما اقدام کنید چون بهترین سن دخترتون هست

بعدشم هردو بزرگ میشن واز دیدنشون لذت میبری

منم دوتا پسر دارم با فاصله سنی ۷سال

میگم کاش فاصلشون کمتر بود 

الان کوچیکتره هم بزرگ شده بود وراااحت بودم

موفق باشی💞🥰

من دوتا دارم خوبه اگر شرایط داشتم حتما4تا میخواستم که متاسفانه هیچ جوره نمیشه

ما یه ضرب المثل داریم معنیش اینه بزرگه رو تربیت کن کوچیکترا خودشون تربیت میشن، اگه میخوای نذار فاصله بیفته من که تنها اذیتم فاصله سنیشونه که باهم هم بازی نبودن وگرنه بچه خودبخود از خواهر یا برادر بزرگتر پیروی میکنه و حرفشنویش از اون بیشتره تا پدر مادر  حالا فکرات بکن ببین اگر حتما میخوای دست بجنبون خواهر😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻